Shadow

Transfer Talk – Internazionale, AC Milan ble hengende da Trevoh Chalobah ser ut til å bli Chelsea-opphold


Sommerens overgangsvindu går mot fristen 1. september, og det er mye sladder som svirrer om hvem som flytter hvor. Transfer Talk gir deg alt det siste om rykter, kommer, går og, selvfølgelig, inngåtte avtaler!

TOP STORY: Chalobah forblir i Tuchels planer

Internazionale og AC Milan har fått et slag i sine overgangsambisjoner med nyheter om at Chelsea ikke vil la Trevoh Chalobah forlat dette vinduet, ifølge Sky Sports Italia.

23-åringen var angivelig satt til et låneopphold i Serie A for å gi plass til Wesley Fofana, som skal flytte til Stamford Bridge fra Leicester City. Imidlertid skal de italienske sidene ha blitt informert om at midtstopperen blir værende i vest-London denne sommeren etter å ha fått en start i Chelseas 2-1-seier over Foxes på lørdag.

Den engelske under-21-landskampen spilte 31 kamper i alle konkurranser for Blues forrige sesong. Han var imidlertid innstilt på mindre spilletid etter Thomas Tuchels defensive gjenoppbygging i sommer, noe som førte til at Kalidou Koulibaly kom.

Med Chalobah nå utilgjengelig, rapporteres det at Nerazzurri vil sluttføre en avtale med Lazio for Francesco Acerbimens Rossoneri er satt til å flytte for Schalke’s Malick Thiawmed Japhet Tanganga fra Tottenham Hotspur også et defensivt alternativ for Stefano Piolis side.

– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

PAPIR SLADDER

Martin Dubravka har bedt Newcastle United om å tillate ham å flytte til Manchester United midt i forhandlinger om en låneavtale, melder Sky Sports. Den 33 år gamle målvakten har lang erfaring fra Premier League, og spilte 127 kamper for Magpies, men mistet startplassen denne sesongen etter at Nick Pope kom fra Burnley. Erik ten Hag ønsker å konkurrere for David De Gea, med Eintracht Frankfurts Kevin Trapp skal allerede ha nektet å flytte til Old Trafford.

– Chelsea vurderer en stor gevinst for å tvinge frem Ross Barkley å forlate klubben, ifølge Sun. Den engelske landslagsspilleren har ikke fått et troppnummer for denne sesongen, og det rapporteres at Blues-eier Todd Boehly vurderer å tilby en sluttavtale. Imidlertid vil dette angivelig koste Blues et betydelig gebyr, med Barkley som tjener 200 000 pund i uken på en kontrakt som skal utløpe neste sommer.

– Stuttgart har takket nei til Wolves sitt åpningstilbud for Sasa Kalajdzicskriver Sky Sports Tyskland. Det er rapportert at Bundesliga-siden har avvist et bud på €15 millioner – som inkluderte ekstra, vanskelig oppnåelige tillegg. Den tyske siden holder ut for nærmere €25 millioner for den østerrikske landslagsspilleren, ettersom forhandlingene fortsetter for et trekk før slutten av overgangsvinduet.

– West Ham har sikret seg en femårsavtale for Lyon’s Lucas Paqueta, melder Athletic. The Hammers vil betale €43m med ytterligere €17m i bonuser for den 25 år gamle midtbanespilleren. Brasil-landskampen, som har registrert 18 mål og 12 assists i Ligue 1 for Les Gonesvil snart gjennomføre en medisinsk behandling i London for å fullføre avtalen, da David Moyes ser ut til å forbedre troppen sin etter å ha tapt de tre åpningskampene deres i Premier League denne sesongen.

– Real Madrid krever en endelig avgjørelse fra Marco Asensio i forkant av potensiell overgang til Premier League, ifølge Mirror. Det er rapportert at 26-åringen ønsker å forlate Santiago Bernabeu i sommer for å sikre seg mer kamp foran verdenscupen, og han har nektet å signere en ny avtale, og hans nåværende kontrakt går ut om 11 måneder. Arsenal antas å lede interessen foran rivalene Tottenham og Manchester United.

Kilde