Shadow

Tottenhams Conte vitser om at han kanskje må spille på grunn av skaderTottenham Hotspur-sjef Antonio Conte har spøkt med at han kan bli tvunget til å spille da laget hans står overfor en skadekrise.

Conte fortalte på en pressekonferanse fredag ​​at Dejan Kulusevski kanskje ikke kommer til Contes lag før etter verdenscupen etter å ha fått et tilbakeslag mens han ble frisk etter en hamstringskade.

– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

Richarlison forblir også på sidelinjen på grunn av en leggskade, og Lucas Moura er langvarig fraværende, noe som fikk Conte til å foreslå at han kanskje måtte snøre på seg støvlene.

“Vi har i dette øyeblikket [Harry] Kane og Son Heung-Min i god helse, sa Conte før Tottenhams kamp mot Newcastle United søndag.

” Krysser fingrene, jeg håper de fortsetter å forbli slik, ellers må jeg tenke på å ta på meg skoene for å spille.”

Conte vil imidlertid ha Emerson Royal tilgjengelig etter at bakspilleren sonet sin tre-kampers suspendering etter sitt røde kort i North London-derbyet mot Arsenal.

Kulusevski har vært en nøkkelspiller for Spurs siden han kom fra Juventus i januar. Han har gått glipp av de siste seks kampene etter å ha pådratt seg hamstringproblemet mens han var på internasjonal tjeneste med Sverige.

Notatbok: Pochettino vil avvise Spania, Italia for prem-retur

Conte sa at Kulusevski var nær full form på mandag, men italieneren frykter nå at han først kan komme tilbake etter 14. november-desember. 25 pause for VM.

“Bedringen hans gikk bra, og så en dag forverret situasjonen seg,” la Conte til. «Når denne typen situasjon oppstår, må du starte på nytt.

“Jeg tror vi må vente litt før vi ser ham hos oss igjen.”

Tottenham ligger på tredjeplass på tabellen, på 23 poeng med Manchester City og fire bak Arsenal, og håper å komme seg tilbake etter onsdagens 2-0-tap mot Manchester United.

Newcastle er fem poeng bak Spurs på sjetteplass. Eddie Howes side er på seks kamper ubeseiret og har kun tapt én gang denne sesongen.

“Du må vurdere Newcastle som et farlig lag for den første posisjonen, for Champions League-posisjonen, for kampen om å vinne trofeer,” sa Conte.

“De har hatt potensialet til å gå inn i markedet og bli et av de beste lagene i England.”Kilde