Shadow

Tottenham kunngjør en permanent signering av Cristian RomeroTottenham Hotspur har annonsert den permanente signeringen av midtstopperen Cristian Romero fra Atalanta.

Romero (24) kom til Tottenham på lån forrige sesong og har nå blitt enige om en avtale om å bli i North London-klubben til 2027.

Ranger rekordsigneringer for hver Premier League store seks-klubb
Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

Den argentinske landslagsspilleren spilte 30 kamper forrige kampanje da han hjalp Spurs med å kvalifisere seg til Champions League via en fjerdeplass.

Romero var også en sentral del av Argentina-laget som vant Copa America i fjor og har 11 landskamper for landet sitt.

I mellomtiden har Tottenham-sjef Antonio Conte sagt at laget hans trenger «minst to» overgangsvinduer for å utfordre Premier League-tittelen.

Contes lag har fått en sterk start på sesongen med tre seire og uavgjort mot Chelsea etter en sommer der de har signert Richarlison, Yves Bissouma og Djed Spence og Ivan Perisic, og hentet også inn Clement Lenglet på lån fra Barcelona.

“Hvis du sammenligner med forrige sesong, er vi mer komplette,” sa Conte til journalister mandag.

“Men for å nå andre lag på toppnivå, trenger vi tid, tålmodighet og overgangsmarkeder, minst to overgangsmarkeder for å nå samme nivå.”

Conte sa at han har snakket med klubbens styre om å signere flere spillere før overgangsvinduet stenger på torsdag, men la til: “Hvis vi gjør noe eller ikke, er det greit.”

Tottenham møter West Ham United på onsdag, tre dager etter 2-0-seieren mot Nottingham Forest, og Conte sa at spillerne burde forvente å bli rotert gitt den vanskelige timeplanen.

“Nå når du må gå og spille en kamp hver tredje dag, er det normalt å rotere, spillerne [have] å være intelligent for å forstå at de noen ganger må gå på benken, komme inn, veksle, sa Conte.

“Med de nye spillerne begynte vi å jobbe med dem på bare én og en halv måned. Og jeg tror på slutten mine valg var gode fordi vi fikk fire gode resultater i de fire første kampene.

“Og dette er perioden klubben kan forstå om vi er virkelig, virkelig komplette i troppen eller kanskje vi kunne gjort det bedre.”

Informasjon fra Reuters bidro til denne rapporten.

Kilde