Shadow

Tidligere Real Madrid-back Marcelo slutter seg til Olympiakos


Den brasilianske bakspilleren Marcelo har signert for Olympiakos etter å ha forlatt europamesterne Real Madrid i sommer, meldte de greske mesterne fredag.

Klubben avslørte ikke detaljene i kontrakten hans, men greske medier rapporterte at den tidligere brasilianske landskampen signerte en ettårsavtale med opsjon på ytterligere ett år. Han har også blitt registrert for å spille i Europa League-kampanjen.

– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

Marcelo, som spilte 546 kamper for Real Madrid siden han kom til i 2007, dro på slutten av forrige sesong som den mest dekorerte spilleren i klubbens 120-årige historie med 25 trofeer – inkludert fem Champions League-titler.

“Vi har snakket og vi har bestemt oss for at det er best sånn,” sa Marcelo i bekreftelsen av sin avgang etter å ha vært en ubrukt innbytter i mais Champions League-finaleseier over Liverpool. “Jeg har allerede gjort alt jeg måtte gjøre i Madrid. Jeg har vært heldig som har vært her i 15 og et halvt år i den beste klubben i verden.”

34-åringen hadde sagt opp pensjonisttilværelsen og ønsket å fortsette å spille i Europa i stedet for å returnere til Brasil.Kilde