Shadow

TeamUnify snakker med svømmeledere i London og Dublin


TeamUnify var vertskap for workshops og sosiale arrangementer i London, Storbritannia og Dublin, Irland, for å få direkte kontakt med svømmemiljøene for å diskutere beste praksis, bygge relasjoner og øke ungdoms deltakelse i svømming.

TeamUnify-staben var beæret over å møte svømmeklubbadministratorer og -trenere som reiste fra nær og fjern til nettverk med likesinnede lag og samhandlet med andre svømmeklubbeksperter. En spesiell hilsen til alle dere som tok dere tid til å delta på øktene våre.

bryon og admin

Et av de heteste temaene på arrangementene var automatisert fakturering og betalingsbehandling tilgjengelig for svømmeklubber gjennom TeamUnify. Det er så mange fordeler for klubber som velger å bruke TeamUnifys betalingsbehandlingssystem, inkludert sparing av tid og penger, så administratorer anså det som en enkel sak for svømmeklubbene deres å bruke disse verktøyene. Klubbadministratorer så på egenhånd hvordan automatisert betalingsinnkreving og behandling gjennom TeamUnify kan forbedre måten de driver svømmeklubbene sine på.

Gikk du glipp av arrangementet? Les mer om betalingsbehandling gjennom TeamUnify

Et annet populært diskusjonstema var TeamUnifys Coaching Tools. Svømmetrenere var interessert i å høre om hvor enkelt det er å sette opp øvelser, skrive treningsøkter og laste opp videoer. Som en bonus viste de ansatte at disse verktøyene kunne brukes direkte fra telefonene deres med den gratis mobilappen. Mange svømmetrenere er konstant på farten, så deltakerne var veldig interessert i å lære hvordan de kunne sette opp svømmeklubbene sine rett fra telefonene sine.

Lær mer om kraften til Coaching Tools på TeamUnify

Sammen med diskusjonene om TeamUnifys fordeler og hvordan svømmeklubber over hele verden kan dra nytte av bransjeledende programvare for svømmeklubbadministrasjon, var deltakerne veldig engasjerte og delte tips og triks for å utvide svømmeklubbene sine. Det var en verdifull nettverksmulighet for våre ansatte, administratorer og trenere å utvikle relasjoner i det lokale svømmemiljøet.

Kylie og admin på telefonen

TeamUnify-personalet ønsket også å takke deltakerne våre for at de ble med på arrangementet, så de arrangerte en utlodning på slutten av hvert arrangement. Gratulerer til Giuseppe Coratti fra Frosinone Swim Team i Frosinone, Italia, og Ali Al-Khudairy fra Teddington Swimming Club i London, Storbritannia. De tok med seg hver sin Apple iPad med tillatelse fra TeamUnify.

TeamUnify-familien ser frem til påfølgende arrangementer for å fortsette å bygge relasjoner med svømmemiljøer. Hold øye med fremtidige arrangementer, slik at du kan melde deg på for å delta i det neste.Kilde