Shadow

TeamUnify slo til på USSSA National Conference i 2022


I september var United States Swim School Association vertskap for sin årlige nasjonale konferanse i Lahaina, HI, og vi fikk oppleve alt det morsomme på egen hånd.

USSSA National Conference har som mål å tilby eiere og instruktører fra svømmeskoler rundt om i landet muligheten til å delta på planlagte undervisningstimer, chatte med leverandører i deres bransje og selvfølgelig nyte underholdning og nettverksbygging. Det var over 300 deltakere på årets arrangement!

TeamUnify-standen var stedet å være. Den ble bemannet av våre eksperter her hos TeamUnify—Dave, Bryon og Travis. Dette entusiastiske teamet brukte tid på å møte nåværende kunder, gi dybdedemoer av programvaren vår og lære nye kunder hvordan de kan administrere og utvide svømmeskolen med TeamUnify. Vi hadde også massevis av gratis swag og en trekning for å vinne en Apple iPad!

USSSA TU-stand med Dave

En av de beste delene med å gå på disse arrangementene er kvalitetstida vi bruker på å chatte med nåværende kunder, spesielt når vi hører om hva TeamUnify har gjort for å hjelpe svømmeskolen deres. Vi hørte gode ting om oppdateringene vi har gjort til programvaren vår for å administrere svømmeskolene deres. Vi har også noen gode ideer til nye funksjoner og opplevelser vi kan legge til for å fortsette å innovere teknologien vår og forbli den beste svømmeadministrasjonsprogramvaren der ute.

Administrer svømmeskolens klasser, registreringer, økonomi, medlemmer og nettsted – alt på ett sted. Slik gjør du >


Mye av spenningen rundt TeamUnify-standen vår på USSSA National Conference var sentrert rundt vår store gaveartikkel. Vi hadde en Apple iPad som deltakere kunne delta for å vinne uten noen krav.

Den store vinneren ble Amanda Kozun fra K&K Swim School i Saskatchewan, Canada. K&K Swim School har programmer som tar sikte på å fremme en kjærlighet til vannet, og de tilbyr akvatiske tjenester for individer i alle aldre og evner. Gratulerer, Amanda!

En annen av de morsomste delene av arrangementet var prisutdelingen, der alle deltakerne kom sammen for å feire jevnaldrende. Det var en spesiell begivenhet også for TeamUnify fordi vi hadde æren av å presentere kveldens underholdning. Siden vi alle var på Hawaii, var det bare passende at vår salgsrepresentant, Dave, reiste seg på scenen og introduserte ilddansere for å krydre seremonien. Det var virkelig en minneverdig del av arrangementet som fanget den unike rammen for arrangementet i Lahaina, Hawaii.

Enten vi tar igjen våre verdsatte kunder eller viser nykommere hva TeamUnify kan gjøre for svømmeskolen deres, elsket vi muligheten til å delta i nok et vellykket arrangement arrangert av United States Swim School Association. Vi gleder oss til å se alle igjen på arrangementet neste år.Kilde