Shadow

Steve Torrence vinner Pep Boys NHRA Top Fuel All-Star CalloutINDIANAPOLIS — Steve Torrence vant Pep Boys NHRA Top Fuel All-Star Callout spesialløp lørdag på Lucas Oil Raceway som en del av NHRA US Nationals.

I den siste runden av spesialitetsarrangementet med en total pengepung på $130 000, hadde Torrence, den fire ganger forsvarende seriemesteren, et løp på 3,692 sekunder på 329,02 mph for å skli forbi poengleder Brittany Force.

“For det første, tonnevis av respekt for Brittany Force og det laget fordi de har vært dårlige til beinet, men de Capco-guttene har vært dårlige til beinet i fem år,” sa Torrence. “Vi glemte ikke hva vi gjorde, men du må holde ut og bli med guttene som brakte deg dit. Jeg skal fortelle deg hva, vi er stolte. Vi ser ikke dumme ut nå fordi vi går bort med pengene.”

Justin Ashley ledet Top Fuel-kvalifiseringen til finalen i den ordinære sesongen. Robert Hight var den raskeste i Funny Car, Greg Anderson toppet Pro Stock-feltet, og Angelle Sampey var først i Pro Stock Motorcycle.

Ashley beholdt sin nr. 1-plass med 3.671 på 335.32, brøt banehastighetsrekorden og holdt seg på sporet for sin andre toppkvalifisering i karrieren.Kilde