Steve Torrence får sin første seier i år på Lucas Oil NHRA Nationals

BRAINERD, Minn. — Fire ganger forsvarende Top Fuel-mester, Steve Torrence, kjørte til sin første seier for sesongen søndag, og forsvarte sin turneringsseier på Brainerd International Raceway i det 40. årlige Lucas Oil NHRA Nationals.

Torrence slo åtte ganger sesongmester Tony Schumacher i siste runde, og tok sin 52. seier – og den første siden november – med et løp på 3,866 sekunder på 322,04 mph.

“Når du har hatt suksessen og dominansen vi har hatt, er det vanskelig å ikke ha det. Du må bare grave deg gjennom det,” sa Torrence. “[But] disse Capco-guttene, de er dårlige til beinet. Vi har vist det gang på gang. Vi glemte ikke hvordan vi skulle vinne, men jammen føltes det sånn.

“Jeg har all selvtillit og tro på verden i dette teamet fordi den bilen alltid er dårlig til beinet. Kanskje vi samler tingene våre til rett tid fordi vi lader for det [fifth title].”

Bob Tasca III vant i Funny Car for tredje gang på fire løp. Han kantet seks ganger Brainerd-vinner Ron Capps med en 3.942 på 329.42 i en Ford Mustang.