Shadow

Juventus har Memphis Depay, Arkadiusz Milik, Marko Arnautovic avtaler i spillSommerens overgangsvindu er her, og det er mye sladder som svirrer om hvem som flytter hvor. Transfer Talk gir deg alt det siste om rykter, kommer, går og, selvfølgelig, inngåtte avtaler!

TOP STORY: Juve har frist for å hente inn spiss

Tuttosport spår en travel slutt på sommervinduet for Juventus, med mulige avtaler for Memphis Depay, Arkadiusz Milik og Marko Arnautovic alt i arbeid.

Rapporten sier at selv om Barcelona har gitt Depay grønt lys til å forlate Camp Nou, er det fortsatt ingen avtale med Bianconeri for Nederland internasjonalt.

Dette skyldes at Juventus reflekterer over at forwarden ber om €7 millioner pluss bonuser, noe som anses å være for mye for Serie A-klubben.

De er ikke overbevist om å akseptere den slags utgifter etter at saker som Arthur, Aaron Ramsey og Adrien Rabiot ikke klarte å lykkes med Juventus.

Med dette i tankene kunne de se på billigere alternativer som Marseilles Milik eller Bolognas Arnautovic.

De liker sistnevntes fysiske egenskaper, og det er rapportert at en avgjørelse vil bli tatt etter at Juventus tar imot Sampdoria mandag kveld.

På midtbanen vil den gamle damen fortsatt ha Paris Saint-Germains Leandro Paredes, og det er følelsen av at Les Parisiens kunne låne ut den argentinske landslagsspilleren.

Hovedspørsmålet for øyeblikket er at Juventus må avlaste en midtbanespiller før han henter inn en annen, legger den italienske utsalgsstedet til.

Etter at Rabiots overgang til Manchester United falt igjennom, kan januarsigneringen Denis Zakaria forlate klubber i Frankrike og Tyskland som har interesse.

– ESPN+ guide: LaLiga, Bundesliga, MLS, FA Cup, mer (USA)
– Strøm ESPN FC daglig på ESPN+ (kun USA)
– Har du ikke ESPN? Få umiddelbar tilgang

PAPIR SLADDER

– Florian Plettenberg har tilbudt en oppdatering om situasjonen til Liverpools midtbanespiller Naby Keita, og uttalte at Manchester United-kampen på mandag kan vise seg å være viktig for å avgjøre fremtiden hans. De røde og Jurgen Klopp vil at han skal bli og forlenge kontrakten, men samtalene har stoppet og ingen avtale er i sikte da Guinea-landskampen ønsker å spille regelmessig.

– Internazionale og Lazio er nær ved å fullføre sine forhandlinger mht Francesco Acerbi, melder Sky Sports Italia, og legger til at avtalen sannsynligvis vil være en form for lån. I følge rapporten vil dette ikke innebære en forpliktelse til å gjøre flyttingen permanent og at Acerbi vil fungere som erstatter for Andrea Ranocchia etter at Inter fjernet Milan Skriniar fra markedet.

– Leeds United og Newcastle United skynder seg å gjøre et forsøk på å signere LAFC-midtbanespiller Jose Cifuentes foran Brighton & Hove Albion, hevder The Sun. Dette kommer etter at de to klubbene ble tipset om at Seagulls prøvde å fullføre et trekk på 6 millioner pund for Ecuador-landskampen, som er i god målform under den pågående Major League Soccer-sesongen.

– Stade Rennais håper å slå Lille til signeringen av Nantes-spissen Ludovic Blas, melder Foot Mercato. Lille hadde en avtale med 24-åringen, men fikk deres første tilbud på €11 millioner avvist av Nantes. Så med Blas tilsynelatende også åpen for å slutte seg til Rennes, kan de lide enda mer frustrasjon etter å ha tapt 7-1 mot Paris Saint-Germain hvis Les Rouge et Noir kan komme til enighet med Nantes.

– West Ham United og Crystal Palace planlegger å gi et tilbud på 10 millioner euro på Al-Hilal-spissen Moussa Maregai følge Ekrem Konur. Det legges til at Fenerbahce fortsetter samtalene med den tidligere Porto-frontmannens agent mens de prøver å fullføre et trekk.

Kilde