Shadow

Sporting CP vs. Tottenham Hotspur – Fotballkamprapport – 13. september 2022


Tottenham Hotspur slapp inn to mål på pause for å lide et 2-0-tap mot Sporting CP i Champions League tirsdag.

Innbyttere Paulinho og Arthur Gomes scoret forbi 90-minutters-grensen for å dømme Spurs til sitt første tap i kampanjen.

– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

Spurs klarte ikke å finne rytmen sin i kampen og slet med å skape mange muligheter før de til slutt ble straffet av vertene.

Det er første gang i Sportings historie hvor de har vunnet sine to første Champions League-kamper.

Seieren betyr at Sporting leder gruppe D med seks poeng, med Spurs nummer to på tre etter to kamper.

Spurs-trener Antonio Conte var misfornøyd med måten laget hans kollapset på på slutten av et vanskelig møte.

“Vi er helt klart frustrerte fordi kampen var balansert og vi prøvde å vinne kampen i andre omgang,” sa han.

“Men i løpet av de siste 10 minuttene kan vi gjøre mye bedre. De scorer med en corner, så slapp vi inn det andre målet etter 90 minutter. Det er synd, en vanskelig kamp uten tvil.”

Det var ett minutts stillhet for å minnes dronning Elizabeth IIs død, noe som førte til at alle kamper i Storbritannia som var planlagt til forrige helg ble utsatt og ga Spurs ekstra tid til å forberede turen til Portugal.

Tottenhams Richarlison, som scoret begge målene i forrige ukes 2-0-seier over Marseille, hadde ballen i nettet sent i første omgang, men innsatsen hans ble dømt til offside.

Øyeblikk senere scoret den tidligere Spurs-traineen Marcus Edwards nesten et bemerkelsesverdig individuelt mål, og danset seg fra halvveislinjen inn i området før han spilte en-to med Francisco Trincao og deretter skjøt på mål, bare for å bli nektet av benet til keeper Hugo Lloris.

Richarlison bommet på flere sjanser i andre omgang mens Harry Kane så vidt ikke klarte å komme på slutten av et lavt innlegg fra Ivan Perisic etter at kroaten hadde revet ned venstrevingen.

Kampen så ut til å gå mot uavgjort helt til Sporting-midtbanespiller Pedro Porro gikk på et sent røverløp og krøllet et skudd mot mål som Lloris akkurat klarte å vippe over tverrliggeren.

Sporting-spissen Paulinho brøt så døden i det 90. minutt med et glimtende heading fra en corner.

Den brasilianske spiss Gomes, som først hadde kommet inn på banen etter scoringen, sørget for seieren med et suverent skudd i det andre minuttet av tilleggstid, og avsluttet fra kloss hold etter et fantastisk løp inn i feltet.

Spurs er vertskap for det slitende Leicester City i deres neste Premier League-kamp, ​​og returnerer til europeisk action på Eintracht Frankfurt 4. oktober, når Sporting spiller borte mot Marseille.

“Det føles bra. Å vinne sånn på slutten, etter at vi la inn et hardt skift, kunne vi ikke vært mer fornøyde,” sa Sporting-spissen Edwards, som startet som trainee hos Spurs. “Vi fortjente det. Vi viste hvordan vi kan spille.”

Informasjon fra Reuters ble inkludert i denne rapporten.Kilde