Shadow

Slik tilpasser du teamets URL


Utenom estetiske oppdateringer til teamsiden din, er det noen få ting du kan gjøre for å styrke bildet ditt på nettet. I dag skal vi dekke hvordan du kan tilpasse nettstedet ditt med en egendefinert URL; vi refererer til det som en team-branded URL eller domene.

HVORFOR GJØRE DET:

Å ha et TeamUnify SwimOffice-nettsted er en enkel og kostnadseffektiv måte å øke lagets online image og profesjonalitet på. Når du blir en del av TeamUnify-familien får du et teamnettsted for å vise og få tilgang til all teamets informasjon og data.

Teamets nettsted er vert på TeamUnify-serverne og åpnes med en URL som www.teamunify.com/alias. Teamets nettsted er alltid tilgjengelig og indeksert av Google og andre søkemotorer, noe som gjør det enkelt å finne når familier søker etter teamet ditt på nettet. Men etter hvert som laget ditt utvikler seg, elsker både foreldre og idrettsutøvere å ha en URL som er lett å huske når de søker etter og deler lagets nettsted.

Et team-merket domene kan kjøpes og implementeres enkelt, og det krever bare 10-15 minutter av tiden din. Nettsteder som GoDaddy.com eller Domain.com lar deg kjøpe en egendefinert URL for teamet ditt raskt og rimelig.

HVORDAN GJØRE DET:

La oss si at du er Bend Otters Swim Team, på jakt etter et domene med team-merket.

  1. Gå til domeneleverandøren du foretrekker, si GoDaddy, og søk etter en URL eller søkeord som “Bend Otters”. Du vil få tilbake en haug med alternativer, men prøv å velge et “.com”-domene. Hvis domenet du ønsker ikke er tilgjengelig, eller bare tilgjengelig med en obskur filtype som .info, prøv et annet søk, som bendottersswimteam.

  2. Sammenlign prisene på din favoritt-URL. For eksempel: “www.bendotters.com” i GoDaddy er $2,99 for det første året og $14,99 for det andre året. På Domain.com er samme URL $9,99 per år (sørg for å se etter kampanjer). Det kan også være lurt å kjøpe varianter som bendotters.org.

  3. Når du har kjøpt dine egendefinerte domener, er det bare å sende en e-post [email protected] og gi oss beskjed om at du ønsker å bruke et team-merket domene, hva domenet(e) er, og hvilken domenevert du kjøpte det eller dem fra.

  4. En TeamUnify-agent vil ta kontakt med deg for å sette opp å peke navneserverpostene til våre servere. Vi har to av dem å peke på: ns1.teamunify.net og ns2.teamunify.net. Hvis du føler deg komfortabel med å peke på navneserverne, fortsett og endre dem (ETTER at du har kontaktet din distribusjonsrepresentant), så gi oss beskjed når du er ferdig. Ellers vil vi sørge for å endre dem. Dette må gjøres for alle domenene du har kjøpt.

    1. GoDaddy – Pekende navneservere hjelper

    2. Domain.com – Hjelp til pekende navneservere

  5. Ferdig! Innen 24–48 timer, vanligvis tidligere, vil teamet ditt kunne få tilgang til nettstedet ditt via den nye nettadressen.

Vi er glade for at du har bestemt deg for å grave litt dypere inn i teamets nettmerke og image.Kilde