Shadow

Ryan Giggs skal møte på nytt for anklager om overgrep


Tidligere Manchester United-midtbanespiller Ryan Giggs vil møte en ny rettssak på grunn av anklager om overfall og kontrollerende oppførsel, avgjorde en dommer ved Manchester Crown Court onsdag.

Giggs, 48, hadde vært tiltalt i fire uker, men etter mer enn 20 timers overveielser kunne ikke Crown Court-juryen på syv kvinner og fire menn komme til en dom.

Datoen for ny rettssak er satt til 31. juli 2023.

Han var siktet for overfall og bruk av tvangsatferd mot en ekskjæreste. Han nekter for alle anklagene.

Aktor påsto at Giggs angrep Kate Greville og forårsaket faktisk kroppsskade i hjemmet hans i Worsley, Stor-Manchester, i november 2020.

Han ble også siktet for vanlig overgrep mot Grevilles yngre søster under den samme hendelsen, samt bruk av kontrollerende og tvangsmessig oppførsel mot sin tidligere kjæreste mellom august 2017 og november 2020.

Giggs spilte 963 kamper i løpet av en 23 år lang spillerkarriere i Manchester United, og vant 13 Premier League-titler og to Champions Leagues.

Han gikk av som manager for Wales-landslaget i juni, og sa at han ikke ønsket å sette forberedelsene til verdensmesterskapet i 2022 i Qatar i fare senere i år. Han hadde hatt permisjon siden november.

Informasjon fra Associated Press bidro til denne rapporten.Kilde