Shadow

Rentokil, Orkin lanserer nye parfymeprodukter


Rentokil North America og Orkin lanserte nye produkter for å fjerne lukt forårsaket av skadedyr.

Rentokils GENIE Max

Reading, Pa.-baserte Rentokil North America lanserte GENIE Max, et patentert lukthåndteringssystem designet for å eliminere utfordrende lukter i husholdningen.

GENIE Max kan brukes til lukt fra søppelkasser, produsere lagerrom og andre vanlige bak-of-house områder innendørs.

Produktet produserer luktkontrollløsninger ved hjelp av forstøvere for å levere giftfri, trygt duftende lukt. Designet for store innendørs og utendørs områder, eliminerer og nøytraliserer den patenterte duftteknologien ubehagelige lukter, og gir en forbedret luftpleieopplevelse for kunder og ansatte, samtidig som den bidrar til å redusere uønskede skadedyr.

Sterk lukt signaliserer til mange skadedyr som gnagere, kakerlakker og fluer at mat er i nærheten. Skadedyr kan forurense mat og spre skadelige patogener, som direkte påvirker helsen til ansatte og kunder. Kunder og ansatte ser på vedvarende lukt som en indikator på usunne miljøer, noe som fører til negative oppfatninger av virksomheten eller organisasjonen.

“Den vanlige stueflua kan lukte opptil fire miles unna,” sa Matt Hayas, direktør for produkt og innovasjon ved Rentokil North America. “Luftfriskere og aerosolsprayer maskerer bare lukt og skaper enda mer skarp lukt, noe som kan forverre skadedyrproblemer for bedrifter. GENIE Max tar luktkorreksjon et skritt videre ved å målrette mot kilden og eliminere damplukt på deres molekylære nivå.”

GENIE Max lukthåndteringssystem kan utstyres med opptil fire patronhoder, noe som gir

flerområdedekning fra ett enkelt punkt. Hvert diffusjonshode er individuelt programmerbart, med 50 intensitetsinnstillinger og 21 start- og stopptider per dag, noe som gir en rekke alternativer som kan justeres basert på forretningsbehov.

Orkins AirRemedy og AirSpa

Nye Orkin Scent Services-produkter inkluderer AirRemedy og AirSpa. FOTO: ORKIN

Orkin Scent Services tilbyr to nye produkter: AirRemedy og AirSpa.

AirRemedy fungerer som en lukteliminator for å fjerne ubehagelig lukt og etterlate områder som lukter friskt og rent. AirSpa leverer en ønsket duft for å forbedre et selskaps merkevareinntrykk, ifølge Orkin-nettstedet.

AirRemedy bruker kaldsmelteteknologi for å angripe og bidra til å fjerne lukt i luften, og etterlater en frisk duft. Diffusorsystemet leverer tørr, usynlig damp som strømmer jevnt over store, definerte områder som søppel- og gjenvinningsrom, kompresjonsområder og mer.

AirSpa er et diffusorsystem som leverer en tørr, usynlig damp som strømmer jevnt i utpekte områder for å oppnå ønsket aroma for virksomheten din og forbedre kundeopplevelsen. Smaker inkluderer, eple; bartrær og laurbær; knust mynte; grønn te og timian; matcha te; solrik sitrus; og hvit te og ingefær.