Shadow

Real Madrids Marco Asensio nekter å utelukke Barcelona-overføring


Real Madrids Marco Asensio avviste sjansen til å kategorisk utelukke en overgang til Barcelona etter å ha blitt koblet til et sensasjonelt trekk på tvers av Classico dele opp.

Asensio (26) er uten kontrakt med Madrid ved sesongslutt. Selv om han ikke har utelukket å forlenge sitt åtte år lange opphold i klubben, er det ingen fornyelsessamtaler.

Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

Mundo Deportivo rapporterte tidligere denne uken at den spanske landskampens agent, Jorge Mendes, har snakket med Barca om en potensiell gratis overgang neste sommer.

– Ærlig talt, jeg vet ikke om de har ringt, sa Asensio til den spanske radiostasjonen Cope på spørsmål om han var klar over Barcas interesse.

“Mange andre klubber har blitt koblet til [with me] også. Men det er normalt fordi om syv måneder, vel, fra januar faktisk, er jeg fri til å snakke med andre lag.”

Asensio la til at koblingene til Barca hadde ført til at han mottok «over 200 meldinger» fra venner som ønsket oppdateringer om fremtiden.

Presset på om han kunne utelukke å bytte Classico klubber, som andre Madrid- og Barca-spillere har gjort tidligere, ville ikke den tidligere Mallorca-spilleren gi et definitivt svar.

«Det er bare det at jeg ikke har tenkt på [joining Barca] eller vurderte det,” sa han. “Ærlig talt, akkurat nå kan jeg ikke gi deg noe svar. Jeg vet ikke.”

Barca gjorde også et forsøk på å signere Asensio da han kom gjennom på Mallorca, men han valgte til slutt å bli med Madrid.

Han har gjort 239 opptredener for Los Blancosscoret 50 mål, og vant tre ligatitler og tre Champions Leagues, blant andre trofeer.

Imidlertid har Asensio falt ned rangorden i klubben nylig, med Federico Valverde og Rodrygo blant de som ble valgt foran ham, selv om han sa at forholdet hans til trener Carlo Ancelotti fortsatt er godt.

«August var tøff med [uncertainty over my future]men beslutningen om å bli [this season] har blitt laget og jeg er glad for å være i Madrid,” la han til.

“Ancelottis tillit til meg var nøkkelen. Jeg tror fortsatt jeg kan hjelpe Madrid, og jeg vil fortsette å vinne trofeer. Det var alternativer [to leave in the summer] men jeg trodde egentlig aldri at jeg skulle dra, og Ancelotti var en del av grunnen.Kilde