Shadow

Real Madrids Casemiro vil ta avgjørelsen om Manchester United-skiftet


Casemiro vurderer et tilbud om å bli med Manchester United eller fortsette karrieren i Real Madrid, har kilder fortalt ESPN.

Den brasilianske midtbanespilleren ønsker å ta en avgjørelse før slutten av uken.

– Dawson: Ten Hag vil være under press hvis Man United-raset fortsetter
– ESPN+ seerguide: LaLiga, Bundesliga, MLS, FA Cup, mer
– Har du ikke ESPN? Få umiddelbar tilgang

Kilder har fortalt ESPN at et møte fant sted onsdag kveld mellom Casemiros følge og Real Madrid.

Casemiro, 30, vil også snakke med Madrid-trener Carlo Ancelotti i løpet av de neste timene for å vite mer om rollen han vil ha i laget etter ankomsten til Aurelien Tchouameni. Den tidligere Monaco-midtbanespilleren startet foran Casemiro i Madrids åpningskamp i LaLiga for sesongen mot Almeria søndag.

I følge kilder vil Ancelotti at Casemiro skal forbli på Bernabeu, men vil akseptere hvilken avgjørelse som blir tatt av klubben og spilleren.

Real Madrid venter i mellomtiden på at United kommer med et formelt bud på Casemiro.

Flere kilder har fortalt ESPN at Madrid ikke vil legge noen hindringer hvis spilleren ønsker å forlate og United gir et tilbud på minst €65 millioner.

ESPN rapporterte tidligere denne uken at United hadde kjølt interessen for Adrien Rabiot på grunn av Paris Saint-Germain-midtbanespillerens lønnskrav og hadde vendt fokuset mot Casemiro.

Kilder fortalte ESPN at Casemiro ikke utelukker muligheten til å forlate Madrid.

Brasil-landskampen hadde i utgangspunktet bestemt seg for ikke å forlate Madrid med sesongen allerede i gang. Kilder har imidlertid fortalt ESPN at Casemiro gradvis ombestemmer seg fordi United tilbyr ham en mye høyere lønn enn han får i Madrid.

Casemiro er under kontrakt med Madrid til juni 2025 og har vunnet fem Champions League-titler.

Spilleren vet at Uniteds tilbud kan bli hans siste store kontrakt, og derfor har hans følge bedt Madrid om å lytte til Uniteds tilnærming og forvente at de spanske gigantene aksepterer Casemiros avgjørelse.

Under Madrids ligatittelfeiring i april rapporterte ESPN at Casemiro vurderte å avslutte tiden sin i Madrid, etter å ha mottatt interesse fra flere klubber. Under sommerturneen i USA forsikret Ancelotti Casemiro at han var foran Tchouameni i hakkerekkefølgen.

Man United har tapt sine to første Premier League-kamper og ligger ved foten av tabellen.

På mandag tar de imot Liverpool, og innen den tid vil United vite om Casemiro vil være med, eller om de, som det ser ut til med Barcelonas Frenkie de Jong, må finne en annen kandidat.Kilde