Shadow

FIFA 23 Ultimate Team gir Marvel superhelt-makeovers til legender som Landon Donovan, Peter Crouch og flereEA Sports og Marvel har slått seg sammen for å introdusere noen spennende nye tillegg til FIFA 23 Ultimate Team-opplevelsen.

En helt ny cast av fotballsuperhelter skal legges til FIFA Ultimate Team (FUT)-liste med virkelige legender gjenskapt som deres Marvel Comics alter ego, alle med superkrefter knyttet til definerende øyeblikk i deres respektive karrierer både i klubben og internasjonalt. nivåer.

Spesielt hyller evnene og kreftene minneverdige prestasjoner på fotballens største scene, med hver FIFA World Cup FUT-helt som mottar et spesielt illustrert FUT-element ved lanseringen av World Cup-spillmodusen senere i år. Basisversjoner av heltene vil være tilgjengelige ved lanseringen av FIFA 23.

De fire nye FUT-heltekortene er designet av Marvel-artister og viser spillerne iført superheltkostymer som passer til deres tegneserie-inspirerte personas. Samarbeidet mellom EA Sports og Marvel vil også se en mengde samleobjekter laget for hver spiller, inkludert sett, baller, tifoer og til og med individuelle tegneserier på nett.

La oss møte de nye FIFA 23 Ultimate Team Heroes, som gjenskapt og inspirert av Marvel Comics.

Yaya Toure som CITADELLEN

Selv de mest robuste bymurene har ingen sjanse til å holde Toure på toppen av hans midtbanekrefter.

Ricardo Carvalho som FORVENTAREN

Smidig, kvikk og alltid ett skritt foran alle som prøver å angripe, Carvalho er det ugjennomtrengelige hodet i hjertet av Portugals forsvarslinje.

Park Ji-Sung som TIGERHEART

Uendelig energi og en grunnleggende uvilje til å slutte er blant de misunnelsesverdige egenskapene som drev Park til toppen av spillet.

Landon Donovan som THE BRAVE

Utkledd i det patriotiske rødt, hvitt og blått til sin elskede hjemnasjon, er Donovan the Brave klar til å gi Captain America en sjanse for pengene sine som USAs mest trofaste talsmann.

Claudio Marchisio as IL PRINCIPINO

Prinsen av gamle Torino, Marchisio, er fotballkongelige i den italienske byen han så stolt representerte i størstedelen av karrieren.

Diego Forlan som SUNSTRIKE

Forlan er opplyst av sin karakteristiske gyldne manke og utnytter selve solenergien for å drive angrepene hans.

Lucio som TORDEN

Lucio kommer rullende frem fra dypet for å slå en buldrende tone av redsel inn i hjertet til alle han møter.

Rafael Marquez som EL KAISER DE MICHOACAN

Mesteren over alt han undersøker, den urokkelige Kaiser hersker med jernvilje for både klubb og land.

Javier Mascherano som OCTO-BOSS

Akkurat når du tror Mascherano har blitt slått, strekker det seg enda et treskelem for å stoppe deg i sporene dine.

Peter Crouch som ROBOTTEN

Halvt mann, halvt maskin. Hvis du har sett Crouch starte sin seiersdanssekvens, er det allerede for sent.

Tomas Brolin som THE TORNADO

Mens Skandinavia ikke akkurat er kjent for sine tornadoer, var Sverige-spissen Brolin absolutt i stand til å redusere et helt forsvar til grus i sin internasjonale storhetstid.

Harry Kewell som THE WIZARD OF AUS

Vanskelig og fortryllende på samme måte, hjalp Kewell med å drive Socceroos til dristige nye høyder under sin magiske pompøsitet.

Sidney Govou som LØVEN AV LYON

Olympique Lyonnais-ikonet Govou legemliggjør hastigheten, utholdenheten og kraften til den frodige løven han hadde på brystet i over et tiår.

Jean-Pierre Papin som AKROBATEN

Den legendariske franske artisten er i stand til tyngdekraftstrosende atletikk, og er kjent for sin evne til å treffe målet fra nesten hvilken som helst posisjon.

Dirk Kuyt som THE ENERGIZER

Du kan løpe så fort og så langt du vil, men Deadly Dirk vil aldri gi opp jakten før han når målet. Han vil ikke stoppe. Han kan ikke stoppe.

Rudi Voller som DEN FLYENDE TYSKEREN

Med bustete krøller og en praktfullt velstelt bart, ser Voller ut som det berømte flygende ess.

Hidetoshi Nakata som THE STEALTH AGENT

Suveren, sofistikert og alltid ulastelig kledd, Nakata bruker sniking for å stille seg inn på mål uten å slå alarm.

Jay-Jay Okocha som DOUBLE TAKE

Blink og du vil savne ham. Den nigerianske illusjonisten Okocha er i stand til å trollbinde fiendene sine fullstendig med formidable håndgrep – eller burde det være fotsliter?

Joan Capdevila som THE BACKFIELD BULL

Så bullish og ugjennomtrengelig som kallenavnet hans antyder, hvis Spanias back Capedevila streifer over den defensive sletten, er det sannsynlig at ingen vil bestå.

Wlodzimierz Smolarek som PHASE SHIFT

Smolarek er i stand til raskt å presse seg gjennom de trangeste hull mellom forsvarere, og ser ut til å være i stand til å bøye reglene for rom og tid til alle hans innfall.

Saeed Al-Owairan som EMERALD FALCON

Med sylskarpe instinkter og klør å matche, er den saudiske spissen Al-Owairan et topprovdyr helt på toppen av fotballens næringskjede.

Kilde