Shadow

Raphael Varane vil ikke spille for Man United igjen før VM


Raphael Varanes skade er ikke så ille som først fryktet, med kilder som forteller ESPN at forsvarsspilleren kommer til å gå glipp av tre til fire uker, men han vil ikke spille for Manchester United igjen før VM.

Varane, 29, tok en MR-skanning søndag etter å ha forlatt Uniteds 1-1 Premier League-uavgjort mot Chelsea med en skade lørdag. Den franske internasjonalen ser imidlertid på diagnosen som positiv når det gjelder sjansene hans for å hjelpe Les Bleus forsvare VM i Qatar neste måned.

– Ogden: Casemiro snapper dramatisk poeng for United
– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

Skaden etterlater Frankrike-trener Didier Deschamps med en avgjørelse ettersom Varane neppe vil være i form for sin VM-åpningskamp mot Australia 22. november.

Frankrike navngir troppen sin for VM 9. november, men land kan erstatte skadede spillere frem til dagen før deres første kamp.

Varane avviste muligheten til å forlate banen på Stamford Bridge på en båre, og foretrakk å gå av selv om han var synlig plaget av skaden i kneet.

Nyheten vil være et slag for United-sjef Erik ten Hag, da han ser ut til å utfordre om en topp-fire plassering i Premier League foran en måneds lang pause i verdenscupen.

Victor Lindelof erstattet Varane i løpet av kampen, men det gir også en mulighet for ugunstig engelske forsvarsspiller Harry Maguire til å få litt sårt tiltrengt spilletid og bevise sin form før Gareth Southgate kårer sin endelige tropp 10. november.

Maguire kom tilbake til trening med United forrige uke, etter å ha pådratt seg en lårskade på landskamp for England mot Tyskland, og håper å være med i Europa League-kampen mot Sheriff på torsdag.Kilde