Shadow

Rangers-Napoli rykket i Champions League på grunn av mangel på sikkerhetspersonale etter Queens dødRangers’ Champions League-kamp mot Napoli på tirsdag er utsatt med en dag på grunn av mangel på tilstrekkelig sikkerhetspersonell etter dronning Elizabeth IIs død, sa UEFA søndag.

Dronningen døde i en alder av 96 på torsdag, noe som førte til en rekke utsettelser på tvers av forskjellige idretter i Storbritannia i løpet av helgen, inkludert Premier League og English Football League-kamper.

UEFA sa også at Napoli-fans ikke ville være i stand til å delta på kampen på Rangers’ Ibrox stadion, mens Rangers-supportere ikke vil få lov til returkampen “som et spørsmål om sportslig rettferdighet.”

“[The game] har blitt utsatt til onsdag 14. september kl. 21.00 CET [8pm BST, 3pm ET]. Dette er på grunn av de alvorlige begrensningene på politiets ressurser og organisatoriske spørsmål knyttet til de pågående hendelsene, sa UEFA.

“Bortefans vil ikke bli autorisert på kampene, og som et spørsmål om sportslig rettferdighet vil Rangers’ fans ikke bli autorisert til returoppgjøret i Napoli.”

Rangers startet sin Champions League-kampanje med et 4-0-tap mot Ajax mens Napoli slo Liverpool 4-1 hjemme.Kilde