Shadow

PSGs Messi, Neymar, Mbappe advarte mot å akseptere benkrollen av trener Galtier


Paris Saint-Germains manager Christophe Galtier har advart superstjernetrioen Lionel Messi, Kylian Mbappe og Neymar om at de må akseptere en rolle på benken, enten de liker det eller ikke.

Mens Mauricio Pochettino sjelden ville gjøre rotasjoner, nølte ikke etterfølgeren Galtier med å sette Neymar på benken på lørdag, tre dager før Champions League-åpningen mot Juventus.

– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)
– UEFA bøtelegger PSG €10 millioner for FFP-overforbruk
– Helgeanmeldelse: Drama i europeiske ligaer før UCL-start

Neymar kom på rundt timen, men det var Mbappe som gjorde plass for sin medspiller i deres 3-0-seier på Nantes, og den franske landslagsspilleren viste ingen tegn til frustrasjon.

Messi er den som spilte mest blant de tre, selv om han også ble tilbakekalt til benken i avslutningen mot Monaco og Toulouse.

Galtier, som tok over denne sesongen, hadde advart om at laget ville komme først, og han har vært tro mot sitt ord da PSG scoret rekordhøye 24 mål i de seks innledende ligakampene.

“Jeg snakket om det to ganger – en gang med hver av dem og en gang med hele troppen, for å fortelle dem at det er slik det kom til å bli og at vi måtte ha den rette holdningen og akseptere det,” sa Galtier til en nyhet. konferanse på mandag.

Med en tettpakket timeplan med verdenscupen på vei til den europeiske høsten, sa Galtier at det var lite valg.

“Du sier det er nytt, men det er en forpliktelse for alle på grunn av den veldig travle timeplanen,” la han til.

“Vi spiller mye, hver tredje dag, så hver fjerde dag, så er det verdenscup. Alle må forstå at de ikke vil kunne spille alle kampene.”

Sergio Ramos fikk også en relativ hvile mot Nantes, først i det 62. minutt.

“Alle må være klare til å spille. Det viktigste er laget. Vi har kvalitet både i startende og innbyttere,” sa Presnel Kimpembe.

“Vi har en god gjeng. Det vet alle. Vi utnytter hverandre for å bli så gode som mulig.”Kilde