Shadow

Presnel Kimpembe blir i PSG til tross for interesse fra Chelsea


Sommerens overgangsvindu er her, og det er mye sladder som svirrer om hvem som flytter hvor. Transfer Talk gir deg alt det siste om rykter, kommer og går og, selvfølgelig, ferdige avtaler!

TOP HISTORIE: Presnel Kimpembe er satt til å bli i PSG

Presnel Kimpembe ser ut til å bli værende denne sommeren, til tross for usikkerhet om fremtiden hans i Frankrikes hovedstad, ifølge L’Equipe.

Den 26 år gamle midtstopperen har vært på radaren til klubber i Europa de siste ukene, men etter at han imponerte Paris Saint-Germain-staben på trening, ønsker den nye manageren Christopher Galtier nå å beholde ham på Parc des Princes.

Med Chelsea rettet oppmerksomheten mot Leicester Citys forsvarsspiller Wesley FofanaLigue 1-mesterne forventer ikke å skille seg fra Kimpembe denne sommeren, og etter å ha funnet klarhet over fremtiden hans, forventes det at han vil være med i troppen til ligaåpningen mot Clermont på lørdag.

Den franske landslagsspilleren har kontrakt med PSG til sommeren 2024, etter å ha signert en forlengelse sist i 2020.

LIVE BLOGG

13.11 BST: Barcelona står overfor et kappløp med tiden for å kunne registrere alle deres nye signeringer for starten av LaLiga neste helg, har kilder fortalt ESPN.

LaLiga informerte Barca denne uken om at de må trekke en fjerde økonomisk spak hvis de ønsker å ha alle tilgjengelige for å møte Rayo Vallecano på Camp Nou 13. august.

Barca har brukt over €150 millioner denne sommeren på Robert Lewandowski, Raphinha og Jules Kondesamtidig som Andreas Christensen og Franck Kessie har kommet på gratis overføringer.

12.33 BST: Everton nærmer seg en avtale for belgisk landslagsspiller Amadou Onanaetter å ha slått West Ham til sin signatur.

Daily Mirror melder at Everton vil spille en overgangssum på 33,7 millioner pund for den 20 år gamle midtbanespilleren.

Den legger til at Onana vil ha en medisinsk behandling på lørdag før han fullfører et skifte fra Lille, og han kan få sin debut mot Aston Villa neste helg.

11.50 BST: Det melder Daily Mail Marcos Alonso har sagt farvel til Chelsea-staben mens han forbereder seg på å flytte til Barcelona.

Alonso, 31, finner seg selv presset ned hakkerekkefølgen på Stamford Bridge etter at klubben signerte Marc Cucurella fra Brighton & Hove Albion i en avtale verdt 56 millioner pund, med mulige 7 millioner pund i tillegg.

Rapporten sier at Alonso avtalte personlige vilkår med Barca for over en toårsavtale for måneder siden, og den er nå satt til å gå gjennom.

Historien støttes i Spania av Sport.

11.06 BST: Kan Manchester United henvende seg til en tidligere Premier League-spiss for å løse angrepsproblemene deres? Tidligere Stoke City og West Ham spiss Marko Arnautovic33, er rapportert å stå på Erik ten Hags liste over mål.

Gazzetta dello Sport sier at United har undersøkt muligheten for å hente den østerrikske landslagsspilleren tilbake til England fra Bologna. Han scoret 14 mål på 31 Serie A-kamper forrige sesong.

Arnautovic hadde tidligere vært koblet til Juventus, men de var ikke forberedt på å matche Bolognas krav på €15-20 millioner.

10.25 BST: Chelsea er forberedt på å bryte verdensrekorden overgangssum for en forsvarsspiller som skal signere Leicester City Wesley Fofanaifølge Daily Telegraph.

Lørdag morgen rapporterte overgangsjournalist Fabrizio Romano at Chelsea har gitt et nytt overgangstilbud verdt over 70 millioner pund for 21-åringen, og venter på svar.

Leicester har allerede verdensrekorden for den høyeste overføringssummen mottatt, for Harry Maguires overgang til Manchester United i 2019, og hvis Foxes spiller hardt med Chelsea kan de få enda mer for Fofana.

09.43 BST: ICYMI, AS Roma fullførte signeringen av Paris Saint-Germains nederlandske midtbanespiller Georginio Wijnaldum på lån med opsjon på kjøp ved sesongslutt fredag ​​kveld.

Den tidligere Liverpool-midtbanespilleren forlater franske mestere PSG etter å ha scoret tre mål på 38 kamper etter å ha sluttet seg til en treårsavtale i 2021.

“Det er en veldig god følelse å være en Roma-spiller,” sa Wijnaldum (31). «Alle jeg har snakket med har gitt meg gode tilbakemeldinger om klubben og dens fans.

“Klubben gjorde det klart hvor mye de ønsket meg i innsatsen de gjorde for å fullføre avtalen, som alltid gir en spiller mye selvtillit og tro.”

09.00 BST: Arsenaldebutantene banet vei for en 2-0-seier på Crystal Palace på åpningskvelden av Premier League-sesongen på fredag ​​og trener Mikel Arteta sa at det kan komme noen flere nye fjes før slutten av overgangsvinduet.

“Vi kommer til å prøve,” sa Arteta til Sky Sports etter at laget hans fikk en perfekt start. “Vi har noen ting på gang nå, og hvis vi får dem vil det være flott – men foreløpig må vi jobbe med spillerne vi har.”

PAPIR SLADDER

– Leeds United må gi et tilbud på 22 millioner pund hvis de skal signere Paris Saint-Germain-spissen Arnaud Kalimuendo, melder CBS. Det er en meningsforskjell mellom PSGs sportsdirektør Luis Campos og manager Christophe Galtier, med sistnevnte opptatt av å beholde 20-åringen. Stade Rennais er også interessert i tjenestene hans.

– Galatasaray har sluttet seg til kampen om å signere Tyrkia-spissen Serdar Dursun, avslører Ekrem Konur. 30-åringen har vært på radaren til Union Berlin og Schalke 04 i sommer, og han vekker nå interesse fra Super Lig-klubben. Darsun bidro med 19 mål på 33 ligakamper forrige sesong.

– En avtale forventes å bli fullført neste uke mellom Tottenham Hotspur og Udinese for Skjebne Udogie, skriver Gianluca Di Marzio. Den 19 år gamle vingbacken vil slutte seg til klubben i Nord-London for en overgangssum på €26 millioner før han blir lånt tilbake til Serie A-laget for 2022-23-kampanjen. Udogie bidro med ni mål på 35 kamper for Friulani siste sesong.

– Målvakt Keylor Navas er på kortlisten til Napoli, ifølge Calciomercato. Samtaler har begynt med Paris Saint-Germain om en potensiell avtale for 35-åringen, som møter konkurranse om sin plass i PSG med italiensk landslagsspiller. Gianluigi Donnarumma.

– Også fra Calciomercato, Alexis Sanchez er nær ved å fullføre overgangen fra Internazionale til Marseille. De Nerazzurri er satt til å tilby 33-åringen €7 millioner som sluttvederlag, og det har gjort det mulig for samtaler å gå videre mellom Ligue 1-klubben og den tidligere Premier League-stjernen.

Kilde