Shadow

Open Championship 2022-odds: Slik satser du Tiger Woods på Open


Open Championship – den eldste majoren i golf – feirer sin 150. gjengivelse denne uken. Og som med stort sett alle hendelser han spiller i, vil alle øyne og spill være på Tiger skog.

Kan han gjennomføre en gjentakelse av 2019 Masters på denne ukens British Open? Bettors satser på det.

Her er alt du trenger å vite om tipping på Tiger på The Open Championship, inkludert odds og et valg fra FOX Bets golfbettingekspert. For mer golfinnhold, sjekk ut PGA Tour-siden på FOX Sports.

I SLEKT: Odds for åpent mesterskap

Tigers seier på Augusta i 2019 var hans 15. majortittel og hans første siden 2008. Kan han ta nummer 16 på søndag på Old Course i St Andrews, Skottland?

Når det kommer til The Open Championship, har Woods hatt en enorm suksess, og vunnet tre ganger (2000, 2005, 2006). Han har også hatt fire andre topp-10-plasseringer.

Han vant 2000 og 2005 Opens på Old Course – der de spiller denne uken – og det er grunnen til at gamblere håper at han kan gjenerobre magien en gang til.

Kan han vinne sin fjerde Open?

Her er noen Tiger-innsatser hos FOX Bet*

Leder etter første runde: +7000 (sats $10 for å vinne $710 totalt)
Vinner 150th Open: +8000 (sats $10 for å vinne $810 totalt)
Plasser blant topp fem: +1600 (sats $10 for å vinne $170 totalt)
Plasser blant topp 10: +600 (sats $10 for å vinne $70 totalt)
Plasser blant topp 20: +275 (sats $10 for å vinne $37,50 totalt)
Kutt: -149 (sats $10 for å vinne $16,71 totalt)
Misses cut: +110 (sats $10 for å vinne $21 totalt)

* = odds per 13.7.2022

En seier søndag ville flytte Tiger til en seks-veis uavgjort for tredje på listen for de fleste Open-titler. Spillerne er all-in på Woods, siden han for øyeblikket er det største ansvaret for Open på BetMGM, med 5,7 % av billettene (nest mest) og 6,7 % av håndtaket (tredjemest).

Woods-spillere står også for 10% av håndtaket på DraftKings Sportsbook (de fleste).

“Tiger Woods er allerede et betydelig ansvar for BetMGM på The Open Championship,” sa BetMGM handelsdirektør Jason Scott. “Bedømt ut fra de siste turneringene hans, ser det ut til å spille fire dager på rad å legge utrolig stress på kroppen til Tigers, så vi er komfortable med det enorme ansvaret.”

Tiger Woods sier at LIV-spillere ‘vendte ryggen til’ PGA | FESTEN

Tiger Woods sier at LIV-spillere 'vendte ryggen til' PGA |  FESTEN

Tiger Woods har gitt sin skarpeste kritikk til golfere som har forlatt PGA-status quo for incentive Heave LIV-touren.

Til tross for de tunge innsatsene på Wood, er han fortsatt et betydelig langskudd for å vinne turneringen. Forståelig nok, på grunn av hans helse og nylige opptredener.

Tigers siste PGA-seier var i Zozo Championships 28. oktober 2019.

Han ble nummer 47 på Masters i april. Tiger startet sin første PGA Tour-start siden 2020 Masters etter bilulykken i februar 2021.

Tiger skjøt en 9-over-par 79 under den tredje runden av PGA Championship på Southern Hills i Tulsa, Oklahoma, i mai, og trakk seg deretter. Det var den tredje verste runden i hans store karriere og den femte verste i hans profesjonelle karriere.

Woods’ problemer har ikke avskrekket spillere ettersom de store innsatsene fortsetter å rulle inn.

Hvis du leter etter en innsats å gjøre, forventer golfeksperten vår at Woods starter sterkt.

“Jeg forventer en lignende, om ikke litt bedre, ytelse fra Tiger enn vi så på denne aprils Masters,” sa FOX Bet-handelssjef Dylan Brossman. “To respektable runder for å få ham til helgen, men en aldrende kropp som ikke vil klare å holde tritt på søndag.”

PLUKKE: Tiger Woods skal klare snittet (-140 hos FOX Bet, sats $10 for å vinne $17,14 totalt)

Liker du Tigers sjanser til å vinne Open? For å plassere spill på The Open Championship og andre sportsbegivenheter, gå over til FOX Bet.

Last ned FOX Super 6-appen for din sjanse til å vinne tusenvis av dollar på de største sportsbegivenhetene hver uke! Bare gjør dine valg, og du kan vinne hovedpremien. Last ned og spill i dag!


Få mer fra PGA Tour Følg favorittene dine for å få informasjon om spill, nyheter og mer.

Kilde