Shadow

Philadelphia Union vs. Atlanta United FC – Fotballkamprapport – 31. august 2022

Julian Carranza og Mikael Uhre hadde hvert sitt mål og en assist da Philadelphia Union fortsatte sin hjemmedominans med en 4-1-seier over Atlanta United onsdag i Chester, Pennsylvania.

Daniel Gazdag og Nathan Harriel scoret også for Unionen, som forbedret til 10-0-5 hjemme. Eastern Conference-ledende Union, som tok en plass i sluttspillet, er den eneste klubben i Major League Soccer uten hjemmetap.

Gazdag scoret sitt franchiserekords 17. mål for sesongen.

Unionen (16-4-9, 57 poeng) vant sin tredje kamp på rad, og overgikk motstanderne 16-1 i prosessen. De 16 målene topper de 15 som ble scoret av LA Galaxy i 1998 for MLS-rekorden over tre kamper.

– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

Andrew Gutman noterte det eneste målet for Atlanta United (8-11-9, 33 poeng). Klubben har kun registrert én borteseier hele sesongen.

Atlanta fikk sitt første hjørnespark i det 16. minutt og krysset gikk gjennom feltet og utenfor banene.

Unionen ble raskt aggressiv og Carranza scoret like utenfor toppen av boksen i det 18. minutt for en 1-0 ledelse. Det var Carranzas 14. mål for sesongen.

Atlanta United utlignet snart til 1. Philadelphia-keeper Andre Blake gjorde en smart enhåndsredning, men Gutman dukket inn og headet ballen i nettet i det 24. minutt.

Unionen tok en 2-1-fordel i det tredje minuttet av pausen i første omgang da Uhre koblet på et skudd gjennom trafikken i feltet.

Atlantas Luiz Araujo rev et skudd i det 48. minutt, men det landet høyt og utenfor. Lagkameraten Thiago Almada hadde en enda bedre sjanse i det 58. minutt da han slo seg løs midt i feltet, men han feilet høyt over nettet.

Gazdag scoret i det 67. minutt og ga Unionen en 3-1-kant. Cory Burke fikk assisten.

Harriel noterte sitt første mål i karrieren i det femte minuttet av pause i andre omgang. Den 21 år gamle forsvarsspilleren spilte i sin 27. kamp for Philadelphia de siste to sesongene.