Shadow

Phil Nevilles sønn, Harvey, signerer Inter Miami førstelagskontrakt


Det vil være en Neville til rundt Inter Miami CFs førstelag fremover.

Hovedtrener Phil Nevilles sønn, Harvey, har signert en kontrakt med Major League Soccer-klubben gjennom 2024, med klubbalternativer for 2025 og 2026, kunngjorde Miami tirsdag.

– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)
– Fotball på ESPN+: FC Daily | Futbol Americas

Harvey Neville, 20, hadde vært med klubbens reservelag, Inter Miami CF II, siden han signerte i mai 2021.

“Harvey har utviklet seg godt de siste to sesongene med Inter Miami CF II,” sa sjef for fotball og sportsdirektør Chris Henderson.

“Vi er fornøyd med fremgangen hans som ung spiller i systemet vårt og føler at hans allsidighet vil tilby oss dekning på en rekke områder.”

Neville, en allsidig back som også kan operere på midtbanen, spilte 15 kamper denne sesongen i den nyopprettede MLS Next Pro, og registrerte to assists.

Han hadde fått selskap i Inter Miamis andrelag av Romeo Beckham, sønn av Inter Miami medeier og tidligere Manchester United-stor, David Beckham.

Som sin far. Neville er et produkt av Manchester Uniteds akademi og spilte flere opptredener på forskjellige ungdomstrinn for de engelske gigantene. Han tilbrakte også tid i Valencias akademi mens Phil Neville var trener for det spanske laget mellom 2015 og 2018.

Inter Miami ligger for øyeblikket på sjetteplass i MLS’ Eastern Conference, to poeng over sluttspillstreken, med åtte kamper igjen.Kilde