Shadow

Paul Pogbas bror benekter utpressingsforsøk mot Frankrike-stjernen


Broren til den franske fotballstjernen Paul Pogba benektet fredag ​​at han deltok i utpressingsforsøk mot Juventus-midtbanespilleren.

Mathias Pogbas advokat, Richard Arbib, sa i en uttalelse at hans klient ønsker «å uttale ettertrykkelig at han er en fullstendig fremmed for ethvert utpressingsforsøk mot hans bror, Paul Pogba».

To dommere ble utnevnt i forrige uke for å undersøke påstander om at verdenscupvinneren ble målrettet av broren og barndomsvennene. Arbib insisterte på at Mathias Pogba ønsker «mer enn noe annet» for å lette situasjonen med broren.

Påtalemyndigheten i Paris åpnet i forrige måned en etterforskning av forsøk på organisert utpressing, som håndteres av antikorrupsjonspolitiet.

Franske myndigheter etterforsker påstandene om at Pogba var målet for et utpressingsprogram av broren og barndomsvennene som krevde €13 millioner ($13 millioner) fra den tidligere Manchester United-spilleren.

Da gruppen henvendte seg til Pogba om deres krav på Juventus treningssenter i Torino, sa han at broren Mathias Pogba var blant dem, ifølge France-Info radio.

Saken ble offentlig etter at Mathias Pogba la ut en video og tweets som truet med å dele «eksplosive avsløringer» om broren hans og den franske stjernen Kylian Mbappe.

Paul Pogba skal ha fortalt etterforskerne at utpresserne hadde som mål å diskreditere ham ved å hevde at han ba en heksedoktor om å fortrylle Mbappe.

Pogba benektet den påstanden, og Mbappe har tatt side med spilleren han vant et verdensmesterskap med i 2018.

“Han ringte meg, han ga sin versjon av fakta,” sa Mbappe mandag. “Det er hans ord mot brorens ord. Han [Paul Pogba] har allerede visse problemer, og jeg tror det ikke er på tide å legge til dem for ham. Vi får se hvordan det går, jeg er ganske løsrevet fra alt det.”

Franske tjenestemenn har sagt at Pogba betalte 100 000 euro (nesten 100 000 dollar) til gruppen som prøvde å presse ut millioner til.

Pogba skal ha betalt etter at han ble truet av maskerte, væpnede menn i en leilighet i Paris i mars mens han var i Frankrike for en landslagskamp.

Den 32 år gamle Mathias Pogba er også en fotballspiller som tilbrakte mesteparten av sin karriere med lag på lavere nivå i England og andre europeiske land.Kilde