Paris Saint-Germain vs. Juventus – Fotballkamprapport – 6. september 2022

Kylian Mbappe scoret et par mål i første omgang da Paris Saint-Germain holdt fast ved å slå Juventus 2-1 i sin Champions League-gruppespillåpning på Parc des Princes tirsdag.

Vertene fikk en knallstart etter fem minutter da Neymar lobbet ballen over hodet på Juventus-forsvaret og Mbappe slo en glohet førstegangsvolley forbi Mattia Perin for å gi PSG ledelsen.

Mbappe noterte sitt andre for natten – nok en lasersalve for første gang forbi Perin – etter en fin utveksling i straffefeltet med Achraf Hakimi som satte den franske landskampen til å doble PSGs ledelse.

Lionel Messi satte opp Mbappe nede på høyrekanten da andre omgang kom i gang igjen, men Frankrike-spissen, i stedet for å sende ballen over til den umarkerte Neymar, tok sjansen med et skudd som gikk langt utenfor.

Det som burde vært 3-0 ble til 2-1 da Weston McKennie, på for Fabio Miretti ved pause, headet hjem etter et innlegg fra Filip Kostic takket være Gianluigi Donnarummas dårlige inngrep, da keeperen kom ut, men kom ingen vei. nær ballen, og etterlater målet ubeskyttet.

Den italienske landslagsspilleren leverte imidlertid en strålende redning kort tid etter for å nekte Dusan Vlahovic og var på det igjen senere for å blokkere Manuel Locatellis forsøk.

“Vi hadde en flott første omgang, med store øyeblikk. Vi scoret to vakre mål og spilte som et kompakt lag,” sa PSG-sjef Christophe Galtier, og etterlot sin Juve-motpart Massimiliano Allegri med beklagelse.

– Vi var for sjenerte i første omgang, og det er ikke lett å komme oss etter en slik start mot et slikt topplag, sa italieneren.

Resultatet setter PSG-nivå på toppen av gruppe H sammen med Benfica, som slo Maccabi Haifa 2-0, på tre poeng.