Shadow

Paris Saint-Germain øye N’Golo Kante-avtale når fristen nærmer seg


Sommerens overgangsvindu går mot fristen 1. september, og det er mye sladder som svirrer om hvem som flytter hvor. Transfer Talk gir deg alt det siste om rykter, kommer, går og, selvfølgelig, inngåtte avtaler!

TOP STORY: PSG overvåker Kante

Paris Saint-Germain gikk inn i overgangsvinduet for sommeren og ønsket å styrke midtbanen, og dette er fortsatt tilfelle til tross for at de allerede har hentet inn Vitinha og Renato Sanches.

Dette kommer med at The Times rapporterer at Ligue 1-mesterne overvåker kontraktssituasjonen til Chelsea-midtbanespilleren N’Golo Kante.

Franskmannen har bare ett år igjen av kontrakten med Blues og det har dukket opp spørsmål angående 31-åringens fremtid.

Thomas Tuchel er opptatt av at Kante skal forbli på Stamford Bridge etter 2023, men indikerte at skadebekymringer og hans alder vil bli vurdert når man bestemmer lengden og størrelsen på kontrakten som vil bli fremmet.

Kante er for tiden den nest best tjener blant Chelsea-troppen og er satt til å være ute i minst en måned med en hamstringskade.

Likevel er PSG langsiktige beundrere av all action-midtbanespilleren og forsøkte å signere ham i 2018, da han til slutt valgte å signere en fem års forlengelse med Blues i stedet.

Hvis Chelsea ikke blir enige om en ny avtale med Kante innen januar, vil han kunne begynne å diskutere trekk med klubber i utlandet.

Les Parisiens hadde også blitt koblet til Manchester City Bernardo Silvamen Pep Guardiola har insistert på at den portugisiske landslagsspilleren ikke vil forlate Etihad.

PSG er også nær ved å hente inn Fabian Ruizmed Calciomercato som rapporterer at avtalen vil se Napoli motta €24 millioner mens spanjolen vil ha en kontrakt verdt en netto €5 millioner per sesong frem til juni 2027.

– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

PAPIR SLADDER

– The Athletic har rapportert at Chelsea har andre tanker om å signere Barcelona-spiss Pierre-Emerick Aubameyang på grunn av hans alder og forventede høye lønninger, som Blues ønsker å inkludere prestasjonsbaserte insentiver. De er fortsatt opptatt av å hente lagkameraten hans Frenkie de Jongskjønt, og kan bli nederlenderens mest sannsynlige destinasjon hvis han forlater Barcelona – selv om han blir som ting står.

– Arsenal og Everton er blant de forskjellige klubbene som ser på Shakhtar Donetsk-vingen Mykhailo Mudryki følge Fabrizio Romano. The Gunners har utforsket de nødvendige forholdene på spillerens side, mens Toffees fikk et verbalt forslag på €30 millioner avvist av den ukrainske klubben.

– Fulham forhandler med Lyon i et forsøk på å signere Houssem Aouar, ifølge L’Equipe, som legger til at Cottagers også har kontaktet midtbanespilleren. Det har også kommet et tilbud fra Benfica etter at Aouar reagerte negativt på utsiktene til å bli med i Nice, mens Nottingham Forest ikke klarte å komme til enighet med Lyon.

– West Ham United og Crystal Palace har gitt tilbud på Manchester Uniteds høyreback Aaron Wan-Bissaka, melder The Athletic. De røde djevlene har imidlertid takket nei til begge fremskritt siden de ikke ønsker å la 24-åringen forlate, delvis fordi en erstatter måtte bli funnet hvis han forsvant.

Mauro Icardi har vært knyttet til en flytt fra Paris Saint-Germain hele sommeren og L’Equipe har lagt til et nytt navn som ser på argentineren. De rapporterer at mens Galatasaray fortsatt er i diskusjoner med PSG om et lån med mulighet for å gjøre avtalen permanent, har Trabzonspor spurt om en mulig overføring – en mulighet som har blitt lagt til side av Icardis følge for øyeblikket.

Kilde