Shadow

Ny totalleverandør av solcelleanlegg til næringsbygg i Østlandsområdet: C Solar AS i Drammen

C Solar AS er en ny totalleverandør av solcelleanlegg til næringsbygg i Østlandsområdet. De holder til i Drammen men dekker hele Østlandet. Med solid kompetanse fra solcellemonteringsbransjen ønsker de å bidra til en bærekraftig fremtid ved å hjelpe så mange som mulig i Norge og i verden med å oppnå fordelene ved solenergi.

Ved å tilby skreddersydde løsninger og høy kvalitet på sine solcelleanlegg, er de dedikert til å redusere avhengigheten av fossile brensler og bidra til å redusere klimaendringene.

Solcellepanel på tak og fasaden er fremtiden

Solceller er framtiden, og de ønsker å gi bedrifter muligheten til å produsere sin egen fornybare energi direkte fra taket. Ved å investere i solcelleanlegg kan bedrifter redusere sitt strømforbruk fra nettet og oppnå økonomiske gevinster.

Hos C Solar er prosessen enkel og skreddersydd for hver enkelt kunde. Først vil de studere taket ditt for å gi deg et tilbud som passer for dine behov. Dette inkluderer en vurdering av solforhold, størrelse og vinkel på taket. Deretter kan du vurdere og tilpasse tilbudet slik du ønsker det.

Når tilbudet er akseptert, vil deres team av spesialister komme for å montere solcelleanlegget på taket ditt. Monteringen utføres med minimal forstyrrelse og tar normalt sett 1-2 dager, avhengig av takets størrelse og type sikkerhetskrav.

Egenprodusert strøm

Etter at taket ditt er ferdig montert, kan du umiddelbart nyte fordelene med å produsere din egen strøm. Egenprodusert strøm er ikke bare økonomisk gunstig, men også risikofri og miljøvennlig.

Det er helt klart mange fordeler med egenprodusert strøm

Reduserte energikostnader

Ved å installere solcelleanlegg på næringsbygg kan bedrifter redusere sine energikostnader betydelig. Solcellepanelene produserer sin egen fornybare energi direkte fra solen, noe som reduserer behovet for å kjøpe strøm fra det tradisjonelle strømnettet. Dette resulterer i lavere strømregninger og mer forutsigbare energikostnader på lang sikt.

Miljøvennlig drift

Solenergi er en ren, fornybar energikilde som ikke forurenser miljøet. Ved å bruke solcelleanlegg reduserer næringsbygg sin karbonavtrykk og bidrar til å bekjempe klimaendringer. Ved å ta i bruk bærekraftige energiløsninger viser bedrifter et sterkt engasjement for miljøvern og kan bygge et positivt omdømme blant kunder, ansatte og samfunnet generelt.

Økonomiske fordeler

Solcelleanlegg representerer en langsiktig investering for næringsbygg. I tillegg til reduserte energikostnader kan solcelleanlegg også generere inntekter gjennom såkalt “nettmåling”. Dersom bygget produserer mer strøm enn det som forbrukes, kan overskuddsstrømmen selges tilbake til strømnettet, og bedriften kan få økonomisk kompensasjon for den overskytende energien.

Økt energiuavhengighet

Solcelleanlegg gir næringsbygg muligheten til å produsere sin egen energi uavhengig av det offentlige strømnettet. Dette gir en større grad av energiuavhengighet og reduserer risikoen for strømbrudd eller økninger i strømprisene. Bedrifter kan opprettholde kontinuerlig drift selv i tilfeller der det er strømproblemer i området.

Økt eiendomsverdi

Solcelleanlegg kan øke verdien på næringsbygg. Potensielle kjøpere eller leietakere ser positivt på bygninger som har implementert bærekraftige og energieffektive løsninger. Et solcelleanlegg kan dermed bidra til å tiltrekke seg interesserte parter og øke verdien på eiendommen.

Ved å investere i solcellepaneler fra C Solar kan næringsbygg redusere strømkostnadene, øke byggets verdi, oppnå kostnadseffektivitet og uavhengighet fra det tradisjonelle strømnettet.

Om C Solar AS:

C Solar AS ble stiftet i oktober 2022, og de er stolte av å tilby sine tjenester som totalleverandør av solcelleanlegg til næringsbygg i Østlandsområdet. Folkene bak firmaet har lang erfaring med å montere solcelleanlegg for andre store aktører og gjennom C Solar AS utvider de til å være totalleverandør.

For mer informasjon, kontakt:

C Solar AS E-post: [email protected] Telefon: +47 970 36 218 Adresse: Kleivveien 28, 1358 Bekkestua