Shadow

Nolen forfremmer virkelig Jimmie Reed til leder, Orange (Calif.) Service Office


TUCSON, Arizona – Truly Nolen Pest Control kunngjorde nylig promoteringen av Jimmie Reed til sjef for selskapets Orange (Calif.) servicekontor på 1050 W Katella Ave., Unit A
Reed begynte i Truly Nolen i desember 2020 som selger før han til slutt gikk over til manager-in-training. Før han begynte i selskapet, tilbrakte han fem år som daglig leder i US Financial Solutions, et selskap som spesialiserer seg på å hjelpe folk med Federal Student Loans Debt. Han fikk en Associate’s Degree in Criminal Justice fra Palomar College i San Diego.

Noen av Reeds nye ansvarsområder vil inkludere å hjelpe servicekontoret til å fortsette å opprettholde synlighet med det lokale Orange-samfunnet, samt å innprente selskapets kjerneverdier i hele teamet hans. “Jeg ser frem til å lede teamet mitt og hjelpe dem med å lykkes med å løse våre kunders skadedyrkontrollproblemer,” sa Reed. «Min favoritt ting med å jobbe for Truly Nolen er familiemiljøet; alle ønsker å se alle lykkes og er villige til å hjelpe for enhver pris. ”

“Jimmie var en stor ressurs som assisterende leder for vårt Orange-servicekontor i to måneder før denne kampanjen,” sa Lee Blair, operativ senior distriktssjef. “Han har også omfavnet selskapets kjerneverdier og kultur, og jeg ser frem til hans fortsatte suksess med selskapet vårt.”

]]>