Shadow

Messis VM-advarsel: Argentina frykter ingenLionel Messi har sagt at Argentina ikke frykter noen lag i verdensmesterskapet, men oppfordret fansen til å holde seg rolig med turneringen i Qatar mindre enn en måned unna.

Copa America-mesterne Argentina er ubeseiret på 35 kamper siden 2019 og har blitt uavgjort mot Saudi-Arabia, Mexico og Polen i gruppe C som ser ut til å vinne sin første verdenscuptittel siden 1986.

– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

– I dag gjør vi det bra, og folk er spente og tror at vi kommer tilbake med cupen, men det er ikke slik, sa Argentinas kaptein og Paris Saint-Germain-stjerne Messi til Directv Sports.

«VM er veldig vanskelig, mange ting må skje [to win it]ikke bare at vi gjør det bra, mange ting som kan utelate deg og det er mange lag som ønsker det samme som oss og som gjør det bra.

“Vi er ivrige, vi skal kjempe, vi er ikke redde for noen fordi vi er klare til å spille mot hvem som helst, men med fred i sinnet.”

Messi har også sagt at de forsvarende mesterne Frankrike og andre søramerikanske Brasil er hans favoritter til å løfte trofeet i Qatar.

Argentina begynte sin VM-kampanje i 2018 med uavgjort 1-1 mot Island – en kamp der Messi bommet på en straffe – og endte på andreplass i gruppen før han ble slått ut av vinnerne av Frankrike i 16-delsfinalen.

Notatbok: Innsidehistoriene fra verdensfotballen

Messi tror åpningskampen mot Saudi-Arabia 22. november vil være nøkkelen til lagets sjanser.

“I de første minuttene av den første kampen er nervene og angsten vanskelig å kontrollere,” sa Messi.

“Jeg tror den første kampen er veldig viktig fordi å starte med en seier gir deg trygghet.

«Siste verdensmesterskap startet vi med uavgjort, og jeg har alltid sagt at hvis jeg hadde scoret straffen og vi hadde vunnet den, ville vi endret hele historien.»

Argentina spiller sin siste oppvarmingskamp mot De forente arabiske emirater 16. november.Kilde