Shadow

Meksikansk GP forlenget til 2025 F1-sesongenDen meksikanske Grand Prix vil forbli på Formel 1-planen til 2025 etter å ha sikret en ny kontraktsforlengelse.

Mexico City-løpet har blitt et av de mest populære på kalenderen, med sine siste hjørner som snirkler seg gjennom en ombygd baseballstadion som alltid er full av fans.

Nasjonalhelten Sergio Perez sin heving til det fremste Red Bull-laget har styrket sin plass på timeplanen.

Mexicos nye avtale starter neste år som en del av F1s rekord med 24 løpskalender.

Neste år vil Mexico være det andre løpet av en trippel header, som finner sted 29. oktober mellom Austins amerikanske Grand Prix og den brasilianske Grand Prix.

Autódromo Hermanos Rodríguez er vertskap for den meksikanske Grand Prix denne helgen, den syvende på stedet siden den kom tilbake til F1-planen i 2015.

Med F1s popularitet blomstrende, vil å sikre en ny avtale lette bekymringene for at Mexico faller ut av kalenderen, selv om etterspørselen etter å være vert for et løp ser ut til å fortsette å vokse mellom nå og 2025.

F1-sjef Stefano Domenicali ønsket den nye avtalen velkommen.

“Jeg er veldig glad for å kunngjøre at Formel 1 vil fortsette å kjøre i Mexico City i ytterligere tre år under denne nye avtalen,” sa han. “Hvert år tiltrekker løpet et stort antall lidenskapelige fans, og atmosfæren er utrolig, og jeg vet at alle vil bli begeistret over denne nyheten.”Kilde