Shadow

Carli Lloyd er i tvil om USWNTs sjanser til tre-torv ved verdensmesterskapet i 2023


Det amerikanske kvinnelandslaget har allerede sementert arven sin som en gigant i verdensmesterskapet for kvinner. Siden den fireårige turneringen ble opprettet i 1991, har USWNT vunnet den fire ganger og aldri endt dårligere enn tredjeplassen.

Men neste sommer i Australia og New Zealand vil Vlatko Andonovskis side ha muligheten til å gjøre noe ingen lag i herre- eller kvinnefotball noensinne har gjort: tre-torv som verdensmestere. Kan de faktisk gjøre det?

Carli Lloyd er ikke så sikker.

I torsdagens episode av “Alexi Lalas’ State of the Union Podcast,” forklarte Lloyd, en to ganger verdenscupvinner med USWNT og en tre ganger FIFA Player of the Year-vinner, hvorfor hun ikke er klar til å si sin tidligere Laget vinner verdensmesterskapet i 2023.

Carli Lloyd TROR IKKE USWNT vil tre-torv

Carli Lloyd TROR IKKE USWNT vil tre-torv

Alexi Lalas og David Mosse lytter til Carli Lloyd som forklarer hvorfor hun ikke tror USWNT vil vinne 2023 FIFA verdensmesterskap for kvinner.

“Du vet, å være en spiller liker du alltid når folk slår deg ned og ikke støtter,” sa Lloyd til Lalas og medprogramleder David Mosse. «Akkurat i dette øyeblikket må jeg nok si nei.

“Men det er tid. De har mye å bevise, og det er det fine med det. Jeg tror de fortsatt har mye mer tid til å vokse og bli enda bedre. Så jeg er spent på å se det og spent på å se hva som kommer for dem.”

Dette er langt fra første gang USWNT har sine tvilere. Faktisk minnet Lalas Lloyd om at før USA gjentok seg som mester i 2019, sa han til Lloyd at han ikke trodde de ville klare det.

Forskjellen er at USWNT ikke regnes som den overveldende favoritten til å vinne turneringen i år. Selv om de er FIFAs nr. 1-lag og FOX Bets favoritt til å vinne alt, er det grunn til å tro at England, et lag som slo USA i oktober, er klare til å utfordre de forsvarende mesterne.

Vi får se om Lloyd har rett når det gjelder de unge Yanks. Hvis hun tar feil, er det trygt å anta at hun ikke vil være for brutt om det.


Få mer fra FIFA World Cup 2022 Følg favorittene dine for å få informasjon om spill, nyheter og mer

Kilde