Shadow

Manchester United nærmer seg en avtale for Newcastle-keeper Martin Dubravka


Manchester United er nær ved å signere keeper Martin Dubravka fra Newcastle, har kilder fortalt til ESPN.

Dubravka skal flytte til Old Trafford på lån med en opsjon på å gjøre overgangen permanent på slutten av sesongen.

– Strøm ESPN FC daglig på ESPN+ (kun USA)
– Har du ikke ESPN? Få umiddelbar tilgang

Den 33 år gamle slovakiske landslagsspilleren blir Erik ten Hags sjette signering for sommeren etter Tyrell Malacia, Christian Eriksen, Lisandro Martinez, Casemiro og Antony.

United er nær ved å konkurrere om en avtale på 100 millioner euro for Antony etter å ha blitt enige om en avgift med Ajax på søndag.

Dubravka vil i mellomtiden sørge for konkurranse for seniorkeeperne David de Gea og Tom Heaton.

De Gea har startet alle fire kampene så langt denne sesongen, men fikk kritikk etter prestasjonen hans i 4-0-nederlaget mot Brentford.

Ten Hag har vært opptatt av å legge til enda en keeper til troppen etter å ha latt Dean Henderson bli med Nottingham Forest på lån for sesongen.

Dubravka har spilt 130 kamper for Newcastle, men har mistet plassen denne sesongen etter ankomsten til Englands keeper Nick Pope fra Burnley i sommer.

Kilder har fortalt ESPN at avtalen for Dubravka, som fortsatt har tre år på kontrakten sin i Newcastle, inkluderer en opsjon på å gjøre flyttingen permanent, men ikke en forpliktelse.

Henderson skal tilbake til United neste sommer etter at klubben nektet å la Forest inkludere en opsjon på å kjøpe kontrakten hans i lånet.Kilde