Shadow

Manchester United nærmer seg en avtale for Ajaxs Antony


Sommerens overgangsvindu går mot fristen for 1. september, og det er mye sladder som svirrer om hvem som flytter hvor. Transfer Talk gir deg alt det siste om rykter, kommer, går og, selvfølgelig, inngåtte avtaler!

TOP STORY: Man Utd, Ajax nær Antony-avtale

Manchester United nærmer seg et av sine toppmål denne sommeren, med Premier League-klubben som nærmer seg Ajax-stjerne Antonyifølge The Athletic.

Den 22 år gamle høyrespillerens agenter er i London og ønsker å sikre klienten en overgang til Old Trafford, med det siste som tyder på at begge klubbene diskuterer en avtale på 94 millioner euro.

Kilder fortalte tidligere til ESPN at Ajax bare vurderte en finanspakke verdt nærmere €100 millioner etter et innledende bud på €80 millioner fra United. Kilder la også til at United ikke hadde gitt opp å signere brasilianeren, delvis fordi han har gjort det kjent for Ajax at han ønsker å flytte til Old Trafford.

Antony, som skulle gjenforenes med eks-manager Erik ten Heg, ble utelatt fra Ajax-troppen forrige uke etter å ha informert klubben om at han «ikke følte seg 100 % klar til å spille».

Det er rapportert at Manchester United siden har avkjølt interessen for deres alternative alternativ i PSV Eindhovens Cody Gakpo midt i deres optimisme om å signere Antony.

– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

LIVE BLOGG

08.00 BST: Manchester City-trener Pep Guardiola fortsetter å la døren stå åpen for Bernardo Silva å slutte seg til Barcelona til tross for de fjerne sjansene for en flytting til Camp Nou for midtbanespilleren denne måneden.

Guardiola spøkte rampete at Silva er glad i Barcelona og sa at selv om han vil at han skal bli, vil han ikke ha ulykkelige spillere i City.

«Jeg er ingen å fortelle Barca å glemme [signing] Bernardo,” sa Guardiola på en pressekonferanse etter at City uavgjort 3-3 mot Barca på Camp Nou i en treningskamp onsdag.

“Vi vil at han skal bli hos oss, men jeg vil ikke ha noen som ikke er fornøyd. Det første ville være at klubbene kommer til enighet, men det har ikke vært noe tilbud for ham de siste to årene.

“Jeg vil ikke at han skal gå, han er en superlativ spiller og en flott person … og det er bare sju eller åtte dager igjen [in the window] og vi må vende oss til overgangsmarkedet. Jeg vil at han skal bli.

“Når det er sagt, det er sant at Bernardo liker Barcelona veldig godt.”

Ved siden av Guardiola ble Barca-trener Xavi Hernandez spurt om han ville signere Silva.

“Hvem liker ikke Bernardo Silva?” han svarte. “Og [Kevin] De Bruyne, [Erling] Haaland, for et lag… men [Bernardo] er en veldig viktig spiller for City, en som utgjør forskjellen.

“Jeg elsker hvordan han spiller fordi det er veldig spillere som ham, men [a move] avhenger av City.”

– Hvorfor spilte Barca, Man City en treningskamp tre uker inn i sesongen?

PAPIRSLADDER (av Adam Brown)

– Samtaler mellom Manchester United og Newcastle United pågår om en avtale om målvakt Martin Dubravkamelder Sky Sports. The Red Devils er opptatt av å legge til konkurranse for David de Gea denne sesongen, og etter at Magpies kjøpte Nick Pope, kan de være forberedt på å skille seg fra den 33 år gamle slovakiske landslagsspilleren.

– Newcastle har identifisert Conor Gallagher som et sentralt lånemål før overgangsvinduet stenger, iht Telegrafen. Kilder sier til ESPN at Newcastle vil signere Real Sociedad-spissen Alexander Isak for €70 millioner vil Eddie Howes side nå rette oppmerksomheten mot den 22 år gamle Chelsea-midtbanespilleren. Gallagher imponerte mens han var på lån hos Crystal Palace forrige sesong med åtte mål og tre assists på 34 Premier League-opptredener.

– Kappløpet om Ainsley Maitland-Niles varmer opp med Southampton nå opptatt av å signere Arsenal-mannen, ifølge Fabrizio Romano. Saints er interessert i å lande den 24 år gamle forsvarsspilleren på en låneavtale som inkluderer en opsjon på å gjøre flyttingen permanent, og Gunners ser etter å ta av ham denne sommeren. Maitland-Niles har også vært på radaren til West Ham United som kan være klar til å kjempe om sin signatur.

Mauro Icardi er i samtaler med Galatasaray da Paris Saint-Germain-spissen ser ut til å få vanlige minutter, melder Foot Mercato. Den argentinske playmakeren vil slutte seg til den tyrkiske siden på en låneavtale som inkluderer en permanent opsjon.

– Atletico Madrid har ingen planer om å gå videre Renan Lodiavslører Fabrizio Romano. Venstrebacken var på radaren til Manchester City i sommer, og etter at Nottingham Forest henvendte seg til Diego Simeones side, ser det ut som om de nok en gang har vinket vekk interessen fra Premier League. Lodi (24) spilte 29 kamper i LaLiga forrige sesong.

Kilde