Shadow

Man Utd, Chelsea, Barcelona for Mexicos Alvarez


Sommerens overgangsvindu er stengt for de store ligaene i Europa. Men med et øye på januar, er det mye sladder som svirrer om hvem som flytter hvor. Transfer Talk gir deg alt det siste om rykter, kommer, går og, selvfølgelig, inngåtte avtaler!

TOP STORY: Man Utd ser på Mexicos Alvarez

Manchester United har sluttet seg til listen over toppklubber som ser på Ajax Amsterdams midtbanespiller Edson Alvarez med Chelsea og Barcelona som også holder øye med Mexico-stjernen midtbanespiller, ifølge Calciomercato.

Alvarez ble sterkt knyttet til en overgang til Chelsea i august, med kilder som fortalte ESPN at Blues la et bud på 50 millioner euro for å signere ham før overgangsfristen for sommeren. Det budet ble avslått av Ajax, men det ser nå ut som om Chelsea vil møte betydelig mer konkurranse om signaturen hans når vintervinduet åpner.

Manchester United-manager Erik ten Hag har allerede kjøpt begge Antony og Lisandro Martinez fra hans tidligere klubb, og det kan gi en fordel for de røde djevlene med to av Alvarez’ tidligere lagkamerater som går over til Old Trafford.

Nylige rapporter har også indikert at Barcelona ser Alvarez – som har spilt 18 kamper for Ajax denne sesongen og forventes å forankre Mexicos midtbane i verdensmesterskapet – som en potensiell fremtidig etterfølger for Sergio Busquets.

– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

PAPIR SLADDER

Antonio Silva ser ut til å tiltrekke seg mer interesse fra hele Europa, med Chelsea som følger med på den 18 år gamle Benfica-forsvareren, ifølge Fabrizio Romano. Chelsea er også opptatt av RB Leipzigs Josko Gvardiol ettersom de blå fortsatt er i markedet for en midtstopper. Silva scoret åpningsmålet tirsdag kveld da Benfica beseiret Juventus 4-3 i Champions League.

– Barcelona vil ikke være i stand til å kjempe om signaturen til en ung brasiliansk stjerne Endrick til neste sommer, melder Sport. De Blaugrana fokuserer for tiden på andre områder av troppen for å forbedre seg, og selv om de opprettholder interessen for den 16 år gamle Palmeiras-spissen, ser det ut som om de ikke vil være en del av noe løp i januars overgangsvindu. Han har nylig blitt koblet til Paris Saint-Germain.

– Arsenal har fått et løft i jakten på Shakhtar Donetsks Mykhailo Mudryk. Når han snakker om en potensiell flytting til klubben i Nord-London, taler den 21 år gamle spiss avslørt til CBS at han ikke kunne avslå muligheten til å bli med Mikel Artetas side hvis de ble enige om en avtale for tjenestene hans. Den ukrainske siden er rapportert å være på utkikk etter et gebyr på over €60 millioner for å skille seg fra ham.

– Chelsea vurderer et forslag til Newcastle United-stander Bruno Guimaraes i januars overgangsmarked, ifølge Goal. Den 24 år gamle midtbanespilleren har vært en stjernespiller for Newcastle denne sesongen, som også har blitt koblet til Real Madrid. Det er rapportert at Magpies ønsker å tilby ham en ny avtale på St. James’ Park for å avverge interesse fra andre klubber.

– Juventus kan slite med å slå Arsenal om signaturen til Lazio-midtbanespilleren Sergej Milinkovic-Savic, melder Calciomercato. Arsenal skal forberede et tilbud på €60 millioner som inkluderer Albert Sambi Lokonga i et forsøk på å bringe Milinkovic-Savic fra Roma til London, og det siste indikerer at Gunners leder Bianconeri i kampen om å signere den 27 år gamle serbiske landslagsspilleren.

Kilde