Shadow

Man Uniteds Marcus Rashford håper på å komme tilbake til Manchester-derby-oppgjøret


Manchester United håper på å ha Marcus Rashford i form til derbyet mot Manchester City neste måned etter landskampspausen, har kilder fortalt ESPN.

Rashford har gått glipp av de to siste kampene etter å ha fått en muskelskade i 3-1-seieren over Arsenal 4. september.

– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

24-åringen ble ikke tatt ut av England til Nations League-kamper mot Italia og Tyskland i pausen, men det er håp på Old Trafford om at han vil være i form for turen til Etihad 2. oktober.

Klubbens medisinske stab tror ikke skaden er alvorlig, og han bør være i kø for å spille mot City så lenge han er i stand til å bli med på trening med resten av troppen innen neste uke.

Kilder har fortalt ESPN at United er mer forsiktige med Anthony Martial, som ikke har spilt siden august på grunn av en akillesskade, gitt hvor problematisk problemet kan bli hvis det ikke gis tid til å helbrede.

Hvis Rashford kan komme raskt tilbake til laget, kan spissen fortsatt vurderes for en plass i den engelske troppen til verdensmesterskapet i 2022, som begynner i Qatar i november.

Kilder har fortalt ESPN at Rashford har fått håp av Englands manager Gareth Southgate om at han fortsatt kan tvinge seg inn i troppen til tross for at han gikk glipp av kampene mot Italia og Tyskland – landets to siste kamper før VM.

Rashford har imponert så langt denne sesongen, og scoret tre mål på seks kamper.

United har ikke spilt siden 2-0-seieren over sheriff Tiraspol i Europa League torsdag etter at deres Premier League-oppgjør med Leeds United på Old Trafford ble utsatt i forkant av begravelsen til dronning Elizabeth II. Manager Erik ten Hag skal bruke den utvidede pausen til å planlegge overgangsvinduet i januar.

United brukte mer enn 225 millioner pund i løpet av sommervinduet, og kilder har fortalt ESPN at de ikke forventer å gjøre tillegg til troppen i januar, selv om det ikke er utelukket.Kilde