Shadow

Man Uniteds Cristiano Ronaldo advart av politiet etter fanhendelse i EvertonManchester United-spissen Cristiano Ronaldo har blitt advart av Merseyside Police etter å ha slått en mobiltelefon ut av hånden til en supporter etter hans lags nederlag mot Everton i april.

Etter Uniteds 1-0-tap på Goodison Park forrige sesong, dukket det opp opptak på sosiale medier av Ronaldo som ser ut til å sveipe hånden mot bakken mens han gikk av banen og satte kursen mot tunnelen.

– Etter Musks spøk, hvilke andre milliardærer kunne kjøpe United?
– Kilder: Man Utd øyelånstrekk for USMNTs Pulisic
Strøm ESPN FC daglig på ESPN+ (kun USA)
Har du ikke ESPN? Få umiddelbar tilgang

Øyenvitner sa at forwarden hadde slått en fans telefon ut av hånden deres, og at den knuste i bakken.

Ronaldo ba senere om unnskyldning for hendelsen og politiet ga ut en uttalelse onsdag om utfallet av situasjonen.

“Vi kan bekrefte at en 37 år gammel mann frivillig deltok og ble intervjuet under forsiktighet i forhold til en påstand om overfall og kriminell skade,” heter det i uttalelsen.

«Påstanden gjelder en hendelse etter fotballkampen Everton mot Manchester United på Goodison Park lørdag 9. april.

“Saken er behandlet med betinget forsiktighet. Saken er nå avsluttet.”

Ronaldo har scoret 24 mål på 40 kamper siden han flyttet tilbake til Old Trafford i fjor, men klarte ikke å forhindre en sjette plassering for laget sitt forrige sesong, noe som betyr at de gikk glipp av Champions League-fotball.

Tidligere på onsdag sa Ronaldo at han fører en notatbok over det han sier er “løgner” fra media om hans United-fremtid midt i spekulasjoner om hans potensielle avgang.Kilde