Shadow

Man United vender seg til Pierre-Emerick Aubameyang, Jamie Vardy?


Sommerens overgangsvindu er her, og det er mye sladder som svirrer om hvem som flytter hvor. Transfer Talk gir deg alt det siste om rykter, kommer, går og, selvfølgelig, gjort avtaler!

TOP STORY: Man United vender seg til Aubameyang, Vardy?

Manchester United har sluttet seg til Chelsea i kampen om å hente Barcelona-spissen Pierre-Emerick Aubameyangsier The Sun, mens de også kan målrette mot Leicester City Jamie Vardy.

United trenger en ny spiss, etter en forferdelig start på Premier League-sesongen, og Aubameyang er satt til å forlate Camp Nou etter å ha kommet på en gratis overgang fra Arsenal i februar.

Barca vil ha rundt 25 millioner euro for sine tjenester, men både Chelsea og United er opptatt av å signere 33-åringen, som scoret 92 mål på 163 kamper i Arsenal.

I mellomtiden hevder The Athletic at United ønsker å lande Vardy. 36-åringen hjalp Leicester med å vinne Premier League-tittelen i 2015-16, men er fortsatt sterk og scoret 17 mål på 33 kamper forrige sesong, til tross for at han led av skader.

Espanyols Raul de Tomas, pluss Atletico Madrid-paret Alvaro Morata og Matheus Cunha har også blitt koblet, med kilder som fortalte ESPN mandag at Erik ten Hags kortliste over spissalternativer inkluderer den 23 år gamle brasilianeren.

– ESPN+ guide: LaLiga, Bundesliga, MLS, FA Cup, mer (USA)
– Strøm ESPN FC daglig på ESPN+ (kun USA)
– Har du ikke ESPN? Få umiddelbar tilgang

LIVE BLOGG

13.24 BST: Vi skal kaste et nytt Man United-rykte i veggen og se om det holder seg…

Manchester Evening News sier at Lyon frem Moussa Dembele er fortsatt på Uniteds radar.

Dembele (26) har erfaring fra Premier League med Fulham og har allerede avvist et tilbud fra Everton i sommer.

Franskmannen scoret 22 mål på 36 kamper for Lyon forrige sesong, men kontrakten hans utløper i 2023, så han kan være tilgjengelig for en billigere avgift enn noen av de andre nevnt nedenfor.

12.50 BST: Manchester United dominerer sladdersidene i dag, med Real Madrids Casemiro det siste store navnet som er knyttet til klubben.

Marca sier at United ønsker å signere den 30 år gamle brasilianske defensive midtbanespilleren da de sliter med å få tak i Barcelonas Frenkie de Jong.

Men, som en av verdens beste i sin posisjon, er det usannsynlig at Casemiro ville være opptatt av å flytte til Old Trafford på dette tidspunktet av karrieren, spesielt uten Champions League-fotball.

12.15 BST: Darwin Nunez har hatt en interessant ankomst til Premier League.

spille

1:46

Steve Nicol og Don Hutchison reagerer på Darwin Nunez sitt røde kort samt Liverpools kamp for å score mål.

11.00 BST: Manchester City har bekreftet signeringen av Sergio Gomez fra Anderlecht.

21-åringen har signert en fireårskontrakt på Etihad Stadium og blir værende som en del av Pep Guardiolas førstelagstropp denne sesongen. Kilder har fortalt ESPN at avtalen med Anderlecht er verdt 13 millioner euro pluss tillegg.

“Jeg er utrolig stolt og glad for å ha sluttet meg til Manchester City,” sa Gomez, som har representert Spania på U21-nivå. «City er det beste laget i England, og i Pep Guardiola har jeg en sjanse til å lære og utvikle meg under den mest fremragende manageren i verdensfotballen.

“Å være en del av denne klubben er en drøm som går i oppfyllelse for meg og noe enhver ung spiller vil strebe etter. Antall trofeer City har vunnet de siste årene har vært utrolig og fotballstilen laget spiller under Pep er den mest spennende i Europa. Å spille for og bli guidet av Pep og trenerne hans kommer til å bli veldig spesielt.”

10.21 BST: Leicester Citys forsvarsspiller Wesley Fofana er stadig mer opphisset etter å ha fått vite at klubben ber om et verdensrekordgebyr for å slippe ham, ifølge Sky Sports.

Den 21 år gamle franske landslagsspilleren ble enige om personlige vilkår med Chelsea, men Leicesters forespørsel om mer enn £80 millioner har gjort at Fofana føler at klubben priser ham ut av et trekk. Chelsea har så langt lagt inn to bud på 60 millioner pund og 65 millioner pund, som begge har blitt avvist av Leicester.

Fofana har spilt 52 kamper for Leicester siden han kom fra Saint-Etienne, og var en del av vinnertroppen i FA-cupen i fjor.

09.47 BST: Paris Saint-Germain er villige til å la midtbanespiller Leandro Paredes slutte seg til Juventus på et sesonglangt lån, ifølge Sky Italy.

Paredes, 28, er under kontrakt med PSG til juni 2024, men spilte kun 22 opptredener i alle konkurranser for de franske mesterne og er opptatt av å forlate på jakt etter vanlig spilletid.

Et mål for Juve, Paredes er opptatt av å flytte til Torino og har angivelig nådd personlige forhold med de italienske gigantene. Imidlertid har de to klubbene ennå ikke kommet til enighet angående overgangen til Paredes, da PSG ønsker å inkludere en €25 millioner opsjon som Juve kan bruke for å signere ham permanent neste sommer.

Avtalen om å bringe Paredes til Torino er også underlagt Juventus midtbanespiller Adrien Rabiot slutter seg til Manchester United i sommer. United har angivelig blitt enige om et gebyr på €20 millioner, som stiger til €25 millioner, for å signere den franske landslagsspilleren.

09.28 BST: Inter Milan forventer å komme til enighet med Chelsea om overgangen til tenåringsmidtbanespilleren Cesare Casadei denne uka.

Sky Italy hevder Chelsea har økt budet sitt til €12m, men Inter ber om €15m pluss €5m i tillegg.

Forhandlinger pågår mellom klubbene og Inter er angivelig optimistiske på at Chelsea kommer tilbake med et nytt tilbud innen torsdag.

Casadei (19) ble nylig forfremmet til Inters førstelag etter å ha imponert med reservene, scoret 13 mål og satt opp fire til på 29 ligakamper forrige sesong. Han har representert Italia på ungdomsnivå og er under kontrakt med Nerazzurri til juni 2024.

Inter er opptatt av å la Casadei forlate slik at de kan fokusere på å finne en erstatter for forsvarsspilleren Andrea Ranocchiasom dro til Monza.

09.11 BST: Sevilla er i forhandlinger med Bayern München om å signere den franske midtstopperen Tanguy Nianzouifølge Diario de Sevilla.

Nianzou, 20, ankom den tyske klubben sommeren 2020 som en gratis agent etter at kontrakten hans med Paris Saint-Germain gikk ut.

Med Bayern som har signert nederlandsk forsvarer Matthijs de Ligt fra Juventus for €67 millioner tidligere i sommer, forventes Nianzou å få redusert spilletid.

Nianzou spilte 17 ligakamper for Bayern forrige sesong, men bare seks som starter. Sevilla er ute etter å styrke sin forsvarslinje etter å ha mistet hovedforsvarere Jules Konde og Diego Carlos denne sommeren. Kounde kom til Barcelona, ​​mens Diego Carlos flyttet til Premier League-siden Aston Villa.

08.36 BST: Villarreal venstreback Pervis Estupinan er på nippet til å slutte seg til Brighton på en permanent overgang, ifølge El Periodico Mediterraneo.

Estupinan, 24, trente ikke med Villarreal på mandag og har reist til England med klubbens tillatelse for å fullføre overgangen til Premier League.

Brighton vil betale 18 millioner euro pluss 5 millioner euro i variabler for å signere Ecuador-landskampen, som spilte 40 kamper i alle konkurranser for Villarreal forrige sesong da de nådde semifinalen i Champions League.

Villarreal signerte Estupinan fra Watford sommeren 2020 for €16 millioner på en syvårskontrakt.

08.00 BST: Chelsea kommer til å legge inn et nytt bud på Everton-spissen Anthony Gordonmelder The Times.

Kilder fortalte ESPNs James Olley mandag at Chelsea fikk et bud på 40 millioner pund avvist da Blues-hovedtrener Thomas Tuchel prøver å styrke troppen sin med tre signeringer før overgangsvinduet stenger neste måned.

Gordon, som også har tiltrukket seg interesse fra Tottenham og Newcastle, blir sett på som et spennende fremtidsutsikter som kan fylle en av de tre angrepsposisjonene i Tuchels foretrukne 3-4-2-1-system.

Everton fortsetter å insistere på at 21-åringen ikke er tilgjengelig for overgang, og The Times melder at Chelsea nå forbereder et nytt tilbud på 45 millioner pund for 21-åringen.

spille

1:47

Julien Laurens og Nedum Onuoha diskuterer Thomas Tuchels bud på Anthony Gordon, siden Nedum foreløpig ikke ser hvordan Everton-spilleren passer til Chelsea-troppen.

PAPIRSLADDER (av Adam Brown)

– Chelsea vil forfølge Frenkie de Jong til slutten av sommerens overgangsvindu, ifølge Sport. Thomas Tuchel har gjort den 25 år gamle midtbanespilleren til et nøkkelmål, og det rapporteres at Blues er villige til å matche Barcelonas verdi på €80 millioner for å sikre ham. Den nederlandske landslagsspilleren har også blitt koblet til Manchester United, men det er håp om at han vil bli overtalt til å slutte seg til Chelsea ettersom de kan tilby Champions League-fotball denne sesongen.

– Atletico Madrid er ute etter å tilby Cristiano Ronaldo en exit fra Manchester United, ifølge journalist Guillem Balague. Den 37 år gamle Portugal-stjernen har blitt koblet til en flytt fra Old Trafford i sommer på grunn av bekymringer over holdningen hans, og hadde tidligere vært koblet til Atletico, harde rivaler til hans tidligere klubb Real Madrid. Tidligere på mandag sa kilder til ESPN at United var overbevist om at de ville beholde Ronaldo til tross for økende bekymring for at ønsket om å flytte er i ferd med å bli en negativ innflytelse i garderoben. Som sådan antas Diego Simeones side å holde døren åpen over et mulig trekk.

Bernardo SilvaOvergangssummen til Manchester City har blitt verdsatt til £100 millioner, ifølge The Athletic. Barcelona er fortsatt interessert i den 28 år gamle offensive midtbanespilleren, men det ser ut som om det er en viss forskjell i verdsettelse mellom de to klubbene. City ville være villig til å la ham gå hvis det riktige forslaget kommer fra Camp Nou-hierarkiet.

– Det har vært mye spekulasjoner rundt Matheus Nunes denne sommeren, men det ser ut som om han nå er satt til å slutte seg til Wolverhampton Wanderers, ifølge Record. Wolves skal ha blitt enige om en avtale med Sporting CP verdt €45 millioner, pluss €5 millioner i bonuser. Den 23 år gamle midtbanespilleren var også på radaren til West Ham United, mens han også ble koblet til Liverpool og Manchester City de siste månedene.

– Napoli ser etter å kjøpe Tottenham Hotspurs midtbanespiller Tanguy Ndombele, melder Gianluca Di Marzio. Den 25 år gamle midtbanespilleren er identifisert som erstatter for Fabian Ruiz, og det er forstått at de har foreslått en ettårig låneavtale som inkluderer en opsjon på å gjøre flyttingen permanent for €30 millioner. Ndombele bidro til seks mål på 31 kamper forrige sesong.

Kilde