Shadow

Man United-sjef Erik ten Hag etterlyser samhold fra supporterne før Liverpool-kollisjonen


Erik ten Hag har etterlyst samhold mellom Manchester United-supportere og klubben foran deres avgjørende kamp mot Liverpool.

Fansen planlegger å protestere mot Glazer-familiens eierskap i forkant av kampen på Old Trafford mandag kveld.

Notatbok: Ten Hags bekymringer over De Gea
Rangering av hver overføring mellom store seks klubber
Hvilke klubber tjener mest i overgangsvinduet?
Har du ikke ESPN? Få umiddelbar tilgang

United halter på bunnen av Premier League-tabellen etter to kamper, noe som bare har tjent til å øke fiendtligheten mot eierne, men Ten Hag har fortalt supporterne at han vil at alle skal trekke i samme retning etter back-to-back-nederlag mot Brighton og Brentford.

Jeg kan bare si at eierne vil vinne og fansen, vi vil ha dem bak klubben, sa Ten Hag på en pressekonferanse fredag.

“Jeg kan forstå noen ganger, men jeg er ikke så lenge i klubben for å se alle bakgrunnene. Vi må kjempe sammen og være forent.”

Kilder har fortalt ESPN at Ten Hag var rasende over lagets prestasjoner i 4-0-nederlaget på Brentford og avlyste en planlagt fridag for spillerne på søndag.

Nederlenderen har utfordret troppen sin til å få “det grunnleggende” rett mot Liverpool ettersom de ser ut til å vinne en ligakamp mot Jurgen Klopps lag for første gang siden mars 2018.

“Jeg tror jeg gjorde meg klart, jeg var definitivt ikke fornøyd,” la Ten Hag til.

“I fotball kan du snakke om fotball, du kan snakke om planen og filosofien, men det starter med de grunnleggende tingene, den riktige holdningen, kampinnstillingen og det så jeg ikke fra minutt én. Ta det med i hver kamp på banen , spesielt mandag kveld.”

I en tale på fredag ​​nektet Ten Hag å diskutere den forestående ankomsten til Casemiro fra Real Madrid, med den brasilianske midtbanespilleren som skulle flytte for et startgebyr på €60 millioner.

Men United-sjefen så ut til å motarbeide rapporter om at Casemiros tidligere lagkamerat i Madrid, Cristiano Ronaldo, fortsatt kunne forlate Old Trafford før overgangsfristen 1. september.

“Jeg vet ikke hvorfor han [Ronaldo] er et spesielt fokus etter lørdagen, det var lagets prestasjon,” sa Ten Hag.

«Hele lagets holdning [was wrong] inkludert Ronaldo. Han er i planene våre, det er det jeg kan si.”Kilde