Shadow

Man United ser på Espanyol-spissen Raul de Tomas i jakten på mål


Sommerens overgangsvindu er her, og det er mye sladder som svirrer om hvem som flytter hvor. Transfer Talk gir deg alt det siste om rykter, kommer, går og, selvfølgelig, gjort avtaler!

TOP STORY: Raul de Tomas i kø for Old Trafford-trekk

Espanyol-spissen Raul de Tomas er på Manchester Uniteds radar mens klubben fortsetter å lete etter angripende forsterkninger. ifølge Spanias COPE-radio.

United har tapt begge de to innledende kampene i Premier League-sesongen under den nye sjefen Erik ten Hag, og tapte 2-1 hjemme mot Brighton & Hove Albion i åpningshelgen før lørdagens sjokk 4-0 tap på Brentford.

Den spanske landslagsspilleren De Tomas, en av de ledende målscorerne i LaLiga forrige sesong med 17 mål, har blitt tilbudt United, som er interessert i Espanyol-stjernen, men som også vurderer to andre kandidater for å styrke angrepet.

Et rapportert mål for Real Madrid og Barcelona i de siste overgangsvinduene, De Tomas, 27, har en kontrakt med Espanyol til juni 2026. Atletico Madrid avviste muligheten til å signere De Tomas da han ble tilbudt sjansen tidligere i sommer for 40 millioner euro.

Espanyol har angivelig redusert kravene sine og vil være åpen for en overgang for De Tomas for €25 til €30 millioner.

Et ungdomsprodukt fra Real Madrid, De Tomas kom til Espanyol i 2020 fra Benfica for rapporterte 22 millioner euro. Han var ikke med i Espanyols ligaåpning på lørdag, uavgjort 2-2 mot Celta Vigo.

– ESPN+ guide: LaLiga, Bundesliga, MLS, FA Cup, mer (USA)
– Strøm ESPN FC daglig på ESPN+ (kun USA)
– Har du ikke ESPN? Få umiddelbar tilgang

LIVE BLOGG

12.27 BST: Chelsea har hatt et bud på 40 millioner pund Anthony Gordon avvist av Everton, har kilder fortalt ESPNs James Olley.

Blues-hovedtrener Thomas Tuchel er opptatt av å styrke troppen sin med tre signeringer før overgangsvinduet stenger neste måned.

Gordon, som også har tiltrukket seg interesse fra Tottenham og Newcastle, blir sett på som et spennende fremtidsutsikter som kan fylle en av de tre angrepsposisjonene i Tuchels foretrukne 3-4-2-1-system.

Everton fortsetter å insistere på at 21-åringen ikke er tilgjengelig for overgang, og Chelsea vil nå vurdere om de skal gi et forbedret tilbud.

Gordon startet begge Evertons Premier League-kamper denne sesongen, inkludert et åpningstap mot Chelsea på Goodison Park i helgen. Den engelske U21-landskampen debuterte i januar 2020 og har så langt spilt 51 Premier League-kamper for Everton og scoret fire mål.

Det gjenstår å se om Chelsea vurderer å lage et forslag til spiller-pluss-penger i et forbedret tilbud.

spille

1:47

Julien Laurens og Nedum Onuoha diskuterer Thomas Tuchels bud på Anthony Gordon, siden Nedum foreløpig ikke ser hvordan Everton-spilleren passer til Chelsea-troppen.

11.38 BST: Barcelona forblir aktive i overgangsvinduet til tross for problemene de møtte med å registrere nye signeringer til lørdagens ligaåpning mot Rayo Vallecano, har kilder fortalt ESPNs Sam Marsden og Moises Llorens.

Barca klarte å registrere fire av sine nye signeringer akkurat i tide til den kampen, men Jules Konde har ennå ikke blitt innskrevet i LaLiga. For å gjøre det, må den katalanske klubben først gjøre mer plass innenfor sin ligapålagte kostnadsbegrensning.

Derfor jobber de videre med å flytte på flere aktører. Alex Collado er satt til å bli med Elche på lån, mens Martin Braithwaite og Samuel Umtiti har også fått beskjed om at de kan forlate klubben.

Andre steder, Memphis Depay er i samtaler Juventus og Chelsea er opptatt av Pierre-Emerick Aubameyangmens klubben fortsatt er åpen for tilbud på Sergino Dest og Frenkie de Jongselv om begge spillerne har understreket et ønske om å bli.

Barca, som nå kan bruke i forholdet 1:1 igjen (som betyr at de kan re-investere alt de tjener i avgifter eller spare i lønn), håper å samle inn nok penger til ikke bare å registrere Konde, men å tjene så mange som tre flere signeringer.

Klubben ønsker å lukke en avtale for Chelseas venstreback Marcos Alonso denne uken, opprettholde interessen for Manchester City Bernardo Silva og ønsker også å hente inn en høyreback før vinduet stenger senere denne måneden.

10,59 BST: Manchester United har avvist rapporter som hevder at klubben sannsynligvis vil avslutte Cristiano Ronaldosin kontrakt, har kilder fortalt ESPNs Rob Dawson.

Den portugisiske landslagsspilleren har vært sterkt knyttet til et skifte bort fra Old Trafford i sommer, men klubben står fast på at han ikke vil forlate.

På en pressekonferanse fredag, i forkant av lørdagens 4-0-tap i Brentford, sa Ten Hag at det var en “antagelse” at 37-åringen ønsker et trekk og antydet at han privat har sagt at han ønsker å bli.

“Det er din antagelse [that Ronaldo wants to leave] – det er ikke det han forteller meg, sa Ten Hag.

«Jeg håndterer spillerne vi har, og vi planlegger med ham for denne sesongen, og vi er fornøyde med ham, og vi må passe ham inn i laget, slik at han må komme på de riktige kondisjonsnivåene slik at han kan gjøre jobben som vi forventer at han gjør det.

“På hver pressekonferanse har vi allerede bekreftet at han er i planene våre. Vi planlegger med ham, så vi planlegger også rundt ham.”

10.17 BST: Marco Asensio står overfor et dilemma i Real Madrid, melder Marca, med «ingen minutter, ingen fornyelsestilbud og ingen klar exit» fra klubben.

Asensio, 26, scoret 10 mål på 31 LaLiga-opptredener forrige sesong, men har ikke vært med i det hele tatt i Madrids to første kamper denne kampanjen – deres 2-0 UEFA Super Cup-seier over Eintracht Frankfurt og en 2-1 ligaseier på Almeria .

Trener Carlo Ancelotti utelukket ikke at han snakket etter kampen søndag, og sa “vi må vente til 31. august for å se hva som skjer og hva han bestemmer seg for.”

Ifølge Marca er Asensios problem at han forventet å motta “mer attraktive tilbud i sportslig og økonomisk forstand” etter å ha byttet til å bli representert av agenten Jorge Mendes, men de har ennå ikke kommet.

09.31 BST: Italiensk venstreback Skjebne Udogie forventes å gjennomgå en medisinsk behandling i London i dag for å fullføre overgangen til Tottenham Hotspur fra Udinese.

Udogie, 19, vil slutte seg til Spurs i en overføring på 18 millioner euro, pluss 7 millioner euro i tillegg fra Udinese. Når han signerer med Spurs, vil Udogie returnere til Udinese hvor han vil spille på lån for 2022-23-kampanjen.

Udinese signerte Italias U21-stjerne på en permanent overgang fra Hellas Verona tidligere i sommer for rapporterte 4 millioner euro etter å ha tilbrakt forrige sesong på lån med Friuli-drakten.

“Jeg har ikke snakket med ham ennå,” sa Udogie til journalister på flyplassen da han ble spurt om Spurs-trener Antonio Conte. “Landslaget er et mål for meg, og jeg håper å komme dit så snart som mulig.”

Da han ble igjen i Udinese denne sesongen, sa Udogie – som er under kontrakt med Udinese til juni 2026 –: “Jeg vil bare vokse så mye som mulig og fortsette å gi laget mitt beste.”

08.43 BST: Nottingham Forest er interessert i å signere Tiemoue Bakayoko fra Chelsea, melder Calciomercato.

Forest har vært den mest aktive klubben på overgangsmarkedet denne sommeren etter å ha blitt rykket tilbake til toppklassen, og de ser på midtbanespilleren som et viktig tilskudd.

Bakayoko er halvveis i et to-sesongers lån til Serie A-klubben AC Milan, men det har ikke gått etter planen med bare 18 opptredener forrige sesong. Han blir ikke sett på som en del av klubbens planer for denne kampanjen, men de har også en forpliktelse til å gjøre lånet til en permanent avtale på slutten av sesongen.

Det betyr at Milan har lett etter løsninger, og Forest kan være det hvis det kan bli enighet om hans rapporterte 93 000 pund i uken.

Bakayoko kom til Chelsea fra AS Monaco i 2017, men har kun spilt 43 kamper for klubben. Han er inne i sitt andre låneopphold i Milan, og har også hatt midlertidige opphold i Monaco og med Napoli.

08.00 BST: Chelsea er klare til å øke interessen for Pierre-Emerick Aubameyang i forkant av overføringsfristen, melder The Daily Mail.

Aubameyang (33) har blitt identifisert som en spiller som kan bidra til å løse Chelseas målscoringsproblemer. Han kom til Barca først i februar etter at Arsenal-kontrakten hans ble kansellert etter gjensidig samtykke, og har siden scoret 11 mål på 13 starter.

Barca har forsterket sin spisslinje i sommer med Raphinha og Robert Lewandowski, mens Ousmane Dembele har signert en ny kontrakt. Gabon-landskampen ble kun brukt som en sen innbytter i Barcas målløse uavgjorte kamp hjemme mot Rayo Vallecano på lørdag, og kunne finne minutter som var vanskelige å komme med.

Mundo Deportivo rapporterer at Aubameyang er glad på Camp Nou, men å flytte ham videre ville hjelpe Barca økonomisk – spesielt hvis de skulle få rundt 25 millioner euro.

PAPIR SLADDER

– Leeds United ser på en signering av kantspiller Wilfried Gnonto, avslører Gianluca Di Marzio. Jesse Marschs side leter for tiden etter en erstatter for Raphinha etter at han kom til Barcelona, ​​og det er rapportert at et gebyr på rundt 5 millioner euro vil være nok til å overtale Zürich til å skille seg fra ham. 18-åringen bidro til 11 mål på 33 kamper forrige sesong i den sveitsiske ligaen, og han har også representert Italias landslag.

Abdul Mumin er på radaren til både AFC Bournemouth og Fulham, skriver Ekrem Konur. Begge Premier League-lagene ser etter å forbedre sine midtstoppermuligheter før overgangsvinduet stenger, og det ser ut som om de har identifisert den 24 år gamle Vitoria-stjernen som en potensiell løsning. Den portugisiske siden vil være forberedt på å akseptere et overgangstilbud verdt 5 millioner euro.

Jakub Kiwior kan være innstilt på å forlate Spezia denne sommeren, med AC Milan og West Ham United forstått å kjempe for hans signatur. Det er ifølge Calciomercato, som rapporterer at mens Hammers sendte inn et forslag på €10 millioner, er Serie A-klubben sikre på at de kan få et høyere tall for den 22 år gamle polske internasjonale forsvarsspilleren.

– Everton er interessert i å lande Armando Brojai følge CBS. The Toffees har identifisert den 20 år gamle spissen som en potensiell løsning med Dominic Calvert-Lewin skadet, men Chelsea er motvillige til å la ham forlate Stamford Bridge på en permanent avtale denne sommeren. Broja kom inn som innbytter under Blues’ 2-2-uavgjort mot Tottenham søndag.

– Det har vært mye interesse for Internazionales midtstopper Milan Skriniarmen Nerazzurri er opptatt av å beholde ham på San Siro, melder Gazzetta dello Sport. Den 27 år gamle midtstopperen har blitt koblet til en overgang til Paris Saint-Germain, men manager Simone Inzaghi ønsker å sikre at han forblir i Italia utover denne sommeren. Skriniar spilte 87 minutter på lørdag da Inter beseiret Lecce 2-1 i sin serie A-åpning.

Kilde