Shadow

Man United låner forsvarer Eric Bailly til MarseilleManchester United-forsvareren Eric Bailly har sluttet seg til Ligue 1-laget Marseille på lån for resten av sesongen, kunngjorde klubbene onsdag.

Kilder har fortalt ESPN at avtalen vil se Marseille betale hele lønnen hans og inkluderer også en mulighet til å gjøre flyttingen permanent neste sommer.

Det alternativet vil bli en forpliktelse for en overføring på 6 millioner euro hvis visse vilkår er oppfylt, for eksempel at Bailly spiller et bestemt antall kamper eller at Marseille kvalifiserer seg til Champions League.

– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

Bailly har startet bare tre Premier League-kamper siden starten av forrige sesong etter ankomsten til midtstopperen Raphael Varane. Ny manager Erik ten Hag styrket sine defensive alternativer ytterligere i sommer med signeringen av Lisandro Martinez.

Elfenbenskysten-landskampen har ikke en gang vært med i United-troppen i noen av deres tre Premier League-kamper så langt denne sesongen.

Bailly (28) flyttet til Old Trafford fra Villarreal for rundt 30 millioner pund sommeren 2016. Mens han startet 24 ligakamper i den første sesongen, har han aldri gjort mer enn 11 starter siden.

Marseille skal konkurrere i Champions League denne sesongen etter å ha blitt nummer to i Ligue 1.

Informasjon fra ESPN-korrespondent Rob Dawson ble brukt i denne rapporten.Kilde