Shadow

Man United ‘kommer endelig tilbake’


Manchester City-sjef Pep Guardiola tror rivalene Manchester United “er tilbake” og tror laget til Erik ten Hag kan ta en tittelutfordring i andre halvdel av sesongen.

United har ikke vunnet Premier League siden 2013 og endte forrige sesong på sjette plass på Premier League-tabellen.

– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

Men Guardiola sa at han har sett nok i løpet av de første månedene til Ten Hag som leder til å vite at de gjenoppretter seg som utfordrere.

“Jeg har følelsen av at United kommer tilbake, endelig kommer United tilbake,” sa Guardiola på en pressekonferanse fredag.

«Jeg har sett det på torsdag [against FC Sheriff] og mot Chelsea i første omgang. Jeg sa at jeg liker det jeg ser av United akkurat nå. Det vil være mange lag som United som kjemper.»

United er åtte poeng fra toppen av tabellen etter 11 kamper denne sesongen og led et 6-3-tap mot Manchester City på Etihad Stadium tidligere denne måneden.

City starter på Leicester City på lørdag og ligger nummer to bak Arsenal, men Guardiola sa at han er fornøyd med lagets posisjon før pausen for VM.

– Pep letter Haaland-skadefrykten: “Han føler seg bedre”
– Antonys spinn med ball sender sosiale medier i en vri

“Jeg er fornøyd, men det er ett lag som har vært bedre,” la han til. «I dag ville Arsenal vært mester.

“Vi visste at det ikke kommer til å bli avgjort før verdenscupen. Det blir aldri avgjort i oktober, november.

“Selvfølgelig er det viktig å avslutte så høyt som mulig på tabellen. Vi har tre kamper i hendene [before the World Cup] og peker for å spille.

“Jeg har følelsen av at disse tre kampene vil si mye om vår, ikke fremtiden, men om hva vi ønsker å gjøre i Premier League denne sesongen.”Kilde