Shadow

Man United forberedte seg på å gi Cristiano Ronaldo gratis overgang på grunn av manglende interesse


Manchester United har ikke fått noen interesse for Cristiano Ronaldo til tross for at han har vært tilgjengelig på en gratis overgang siden sommeren, har kilder fortalt ESPN.

Ronaldo går glipp av lørdagens Premier League-kamp mot Chelsea på Stamford Bridge etter å ha blitt droppet av manager Erik ten Hag som straff for å ha nektet å spille som innbytter i onsdagens 2-0-seier mot Tottenham på Old Trafford.

– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)
– Ogden: Ronaldo ødelegger arven sin i Man Utd

Den tidligere Real Madrid- og Juventus-spissen gjorde også Ten Hag sinte ved å forlate innbytterbenken før kampslutt for å gå til garderoben og forlate stadion uten managerens tillatelse.

Etter å ha blitt kritisert av Ten Hag i juli for å ha reist hjem under treningskampen før sesongen mot Rayo Vallecano på Old Trafford, har Ronaldos siste utvisning av indisiplin økt utsiktene til at den portugisiske landslagsspilleren forlater United i januar.

Men kilder har fortalt ESPN at United-hierarkiet, ledet av amerikanske eiere Glazer-familien, har vært villige til å avlaste Ronaldo siden han gjorde det klart i sommer at han ønsket å forlate klubben.

Kilder har sagt at United, som signerte Ronaldo i en avtale på 15 millioner euro fra Juventus i august 2021, ikke har søkt om et gebyr for spilleren i håp om at en annen klubb vil være forberedt på å ta på seg kontrakten hans på 500 000 pund i uken.

Men bortsett fra interessen fra det saudiarabiske laget Al Hilal, har United ikke hatt noen forespørsler om Ronaldo, med selv ambisiøse og godt finansierte lag i Tyrkia som viser seg å være uberørt av utsiktene til å signere en spiller som tok klubbens mål til 700 med hans streik mot Everton tidligere denne måneden.

Kilder har sagt at det er et håp på Old Trafford om at klubber kan dukke opp som potensielle alternativer for Ronaldo hvis han nyter et produktivt verdensmesterskap med Portugal i Qatar neste måned. Og med seks måneder igjen av United-kontrakten, er det også en mulighet for at Ronaldo blir lånt ut i januar dersom en annen klubb er villig til å avtale en avtale om å betale en del av lønnen hans.

Men med 38-årsdagen hans i februar og kun to mål i alle konkurranser for United denne sesongen, sliter Ronaldo med å tiltrekke seg interesse fra klubber som kan tilby ham en rømningsvei fra Old Trafford i januar.Kilde