Shadow

Man Citys Jack Grealish slår tilbake på Graeme Souness-kritikkenJack Grealish har avvist gjentatt kritikk av spillestilen hans fra Graeme Souness ved å avsløre at Manchester City-sjef Pep Guardiola har oppfordret ham til å vise «ballene» for å tilpasse seg en annen tilnærming.

27-åringen flyttet fra Aston Villa til City i fjor sommer i en overgang på 100 millioner pund, og selv om Guardiolas lag vant en fjerde Premier League-tittel på fem år forrige sesong, var Grealish noen ganger en perifer figur, og startet bare 22 kamper og scoret tre. mål.

– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

Den tidligere Liverpool-midtbanespilleren som ble ekspert Souness denne uken hevdet at Grealish er “en god fotballspiller, ikke en stor spiller” og hevdet at han ble felt så ofte på Aston Villa fordi han dvelte for lenge i besittelse og “ikke så bildet raskt nok.”

Det er den siste i en serie med visnende vurderinger fra Souness på Grealish, som valgte en pressekonferanse på St George’s Park etter hans innkalling til den siste engelske troppen for UEFA Nations League-kamper mot Italia og Tyskland som et passende øyeblikk for å svare.

“Jeg vet ikke hva problemet hans er med meg,” sa Grealish. “Han sier alltid ting om meg. Men jeg prøver å ikke lese mye av det. Det er vanskelig, vet du, når han er på Sky Sports og det er overalt rundt treningsfeltet til tider.

“Hør her, han var åpenbart en stor spiller og vant mye, men jeg vet at han har mye å … Jeg vet ikke hva det er med det han sier om meg eller hvilket problem han har. Jeg vet mitt eget evnen.

“Jeg vet før at han pleide å si mye om at jeg ikke flyttet ballen raskere, men når jeg spiller for en manager som Pep Guardiola og han sier at jeg skal beholde ballen så mye jeg kan og ha baller å ta det overalt, det er det jeg skal prøve og gjøre.

“Selvfølgelig kommer jeg alltid til å ha folk, hvis jeg ikke spiller bra … hør, jeg vet i meg selv, jeg ser alltid kampene mine tilbake og slike ting, og jeg er veldig kritisk til meg selv.

“Jeg vet at det var kamper, spesielt i andre halvdel av forrige sesong, hvor jeg ikke var på mitt beste i det hele tatt.”

– Guardiola ber Citys Grealish om å ignorere kritikere

Grealish startet Citys åpningskamp for sesongen i West Ham, men fikk et ankelproblem som reduserte ham til en innbytterrolle i andre omgang mot Bournemouth, hvoretter han ble satt på sidelinjen i tre uker.

“Dessverre for meg kom jeg tilbake i pre-season, jeg kom tilbake i form der jeg hadde hatt en sterk pre-season og ble så skadet i den andre kampen,” la Grealish til.

“Men fra nå av skal jeg bare prøve å få hodet ned og prøve å få den formen tilbake fordi jeg vet at jeg ikke er på 100% ennå. Jeg tror jeg bare har spilt en 90 minutter denne sesongen. Men ja, jeg tror jeg alltid vil ha folk bak meg, men jeg må bare prøve å gå og opptre.”

Grealish, Storbritannias dyreste fotballspiller, tiltrakk seg ytterligere gransking i løpet av sommeren etter å ha blitt avbildet på ferie i Ibiza og Las Vegas.

“Jeg er akkurat som en vanlig gutt,” sa Grealish. «Jeg føler at jeg bare gjorde det mange andre fotballspillere gjør, men noen ganger får jeg mer oppmerksomhet når jeg er på ferie på Ibiza eller Vegas eller noe.

“Etter det la jeg opp bilder [on social media] av meg som jobber. Jeg vet ikke om mange har snakket om det. Jeg prøvde å komme tilbake så sprek som mulig, og jeg følte at jeg gjorde det. Jeg har sett sjefen si det noen ganger om meg.

«Jeg vet hvordan jeg er og hvor profesjonell jeg faktisk er, og forhåpentligvis kan jeg bare få prestasjonene mine tilbake til der jeg var da jeg spiller på mitt beste.

“Jeg har måttet lære meg å takle det. Det er mer hvis noen sa det som mamma eller pappa eller noen, jeg ville lyttet mye mer.

“Men ja, noen ganger når folk sier det, enten det er troll på Twitter eller Instagram eller sånne ting, plager det meg ikke i det hele tatt. Det er bare en del av det vi spiller for landslaget og spiller for. store klubber i England.Jeg tror ikke jeg er den eneste, jeg tror det er ganske mange.

“Da jeg signerte for Man City og prisen som fulgte med det, visste jeg at det ikke kom til å bli latter med mindre jeg startet slik Erling Haaland gjorde. Det er den eneste måten jeg ikke ville bli stokk.”Kilde