Shadow

Man City slutter seg til PSG, Chelsea, Spurs med interesse for Inters Milan Skriniar


Sommerens overgangsvindu er stengt for de store ligaene i Europa. Men med et øye på januar, er det mye sladder som svirrer om hvem som flytter hvor. Transfer Talk gir deg alt det siste om rykter, kommer, går og, selvfølgelig, inngåtte avtaler!

TOP STORY: City også interessert i Skriniar

Internazionale forsvarer Milan Skriniar er fortsatt et topp transfermål for en rekke klubber over hele Europa, og Daily Mail rapporterer at Manchester City slutter seg til Paris Saint-Germain, Chelsea og Tottenham Hotspur med interesse for den slovakiske midtstopperen.

Den 27 år gamle Skriniar kom til Inter fra Sampdoria i 2017, og han står fritt til å snakke med klubber utenfor Italia i januar.

PSG har fått flere bud på Skriniars overgang allerede avvist, inkludert et tilbud på 43 millioner pund, mens Chelseas interesse kan ha kjølt seg etter å ha hentet inn. Kalidou Koulibaly og Wesley Fofana fra henholdsvis Napoli og Leicester City.

Det kan bane vei for Manchester City, men Premier League-mesterne har allerede fem midtstoppere i troppen, inkludert nylig tilskudd Manuel Akanji. Tottenham-sjef Antonio Conte ville også elske å bli gjenforent med sin tidligere stjerne, da han ser ut til å fortsette å styrke troppen sin etter den imponerende starten på sesongen.

PAPIR SLADDER

Dan-Axel Zagadou er satt til å bli i Bundesliga og flytte til Stuttgart fra Borussia Dortmund, ifølge Den italienske journalisten Fabrizio Romano. Den franske midtstopperen skal gjennomgå medisinske tester denne uken før en gratis overgang, med en avtale mellom begge klubber som sies å være nært forestående. Det ryktes at West Ham United var interessert i 23-åringen, men han har valgt å bli i Tyskland i stedet for å flytte til Premier League.

– Sport rapporterer at Barcelona-speidere håpet å se to av deres ryktede mål i aksjon på søndag da Santos møtte Palmeiras i Sao Paulo-derbyet, mens den katalanske siden hadde overvåket midtspissen i flere måneder Endrick og kantspiller Angelo Gabriel. Til slutt, til tross for å ha trent med Santos sitt førstelag hele uken, dukket ikke 16 år gamle Endrick opp mens Gabriel forble på benken for Palmeiras.

Mohammed Kudus er den siste stjernen som dukket opp for Ajax Amsterdam denne sesongen, og hans prestasjoner har tiltrukket seg interesse fra Juventus, ifølge Calciomercato. Kudus scoret mot Liverpool i Champions League forrige uke, ett av fire mål på hans fem siste kamper. Denne oppsiktsvekkende formen fulgte en imponerende preseason der han scoret tre ganger på like mange kamper. Everton er også interessert i den 22 år gamle ghaneseren, hvis overføringsverdi kan være så lite som €10 millioner.

– Til tross for at de ikke har skrevet under Rafael Leao om sommeren er Paris Saint-Germain fortsatt interessert i å gjøre et trekk for AC Milan-spissen, ifølge Le10Sport. De to klubbene hadde vært i kontakt i løpet av sommeren, men samtalene nådde aldri et avansert stadium, med Chelsea foran i køen som hadde gitt et konkret tilbud på €70 millioner, som ble avvist. Med Leos kontrakt som går ut i 2023, vil imidlertid Rossoneri kunne lytte til tilbud i januar.

Kilde