Shadow

Man City signerer venstreback Sergio Gomez fra Anderlecht


Manchester City har bekreftet signeringen av Sergio Gomez fra Anderlecht.

21-åringen har signert en fireårskontrakt på Etihad Stadium og vil forbli en del av Pep Guardiolas førstelagstropp denne sesongen.

Rangering av hver overgang mellom store seks klubber
Strøm ESPN FC daglig på ESPN+ (kun USA)
Har du ikke ESPN? Få umiddelbar tilgang

Kilder har fortalt ESPN at avtalen med Anderlecht er verdt €13 millioner pluss tillegg.

“Jeg er utrolig stolt og glad for å ha sluttet meg til Manchester City,” sa Gomez, som har representert Spania på U21-nivå.

«City er det beste laget i England, og i Pep Guardiola har jeg en sjanse til å lære og utvikle meg under den mest fremragende manageren i verdensfotballen.

– Å kunne være en del av denne klubben er en drøm som går i oppfyllelse for meg og noe enhver ung spiller vil strebe etter.

«Antallet trofeer City har vunnet de siste årene har vært utrolig, og fotballstilen laget spiller under Pep er den mest spennende i Europa.

“Å spille for og bli veiledet av Pep og trenerne hans kommer til å bli veldig spesielt.”

Gomez er Citys fjerde sommersignering etter Erling Haaland, Kalvin Phillips og Stefan Ortega.

Han skal konkurrere om en plass som venstreback etter Oleksandr Zinchenkos avgang til Arsenal og det avbrøte forsøket på å signere Marc Cucurella fra Brighton og Guardiola sier at han sannsynligvis vil være den siste nye ankomsten før fristen.

“Hvis ingen beveger seg, tror jeg ingen kommer inn,” sa City-sjefen på en pressekonferanse forrige uke.

“Nå har jeg følelsen av at hvis vi har et problem med Kyle [Walker] og Joao [Cancelo] vi har spillere som kan erstatte dem. Det er derfor Sergio kommer. Til og med Nathan [Ake] kan spille der [at left-back].

“Vi har ikke en stor tropp, men vi har noen spillere som spiller i forskjellige posisjoner ganske bra. Det er grunnen til at i det øyeblikket vi bestemte oss for Sergio, var debatten om en annen venstreback over.”Kilde