Shadow

Liverpools Jurgen Klopp bekrefter Andy Robertsons tilbakeslag ettersom skadekrisen forverres


Liverpool-manager Jurgen Klopp har sagt at venstrebacken Andy Robertson vil være ute av skade for sin gruppespillkamp i Champions League mot Ajax og «til etter landskampspausen» når han slutter seg til klubbens omfattende liste over utilgjengelige spillere.

Jordan Henderson, Curtis Jones, Naby Keita, Ibrahima Konate og Alex Oxlade-Chamberlain er alle ute for Liverpool og Klopp bekreftet at Robertson vil slutte seg til dem på sidelinjen, mens Fabio Carvalho er i stand til å komme tilbake til troppen.

– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

“Han kjente det dagen etter [after Napoli game]”, sa Klopp på en pressekonferanse mandag.

“Han er ute til etter landskampspausen. Fabio Carvalho trente normalt i går og vil være tilgjengelig.”

Liverpool, sammen med alle lagene i England, fikk sitt kamp på lørdag utsatt etter dronning Elizabeth IIs død. Kampene gjenopptas tirsdag og Klopp sa at han vil respektere hyllestene som vil finne sted.

“Jeg tror det er den rette tingen å gjøre,” sa han.

“Jeg er 55 og hun er den eneste dronningen av England jeg noen gang har kjent. Jeg kjente henne ikke, men hun var snill og varm. Folk føler seg så nær henne og jeg respekterer sorgen deres mye. Jeg vil vise min respekt .”

Lørdagens utsettelse ga Liverpool mer tid til å reflektere over 4-1-tapet de led i sin Champions League-gruppespillåpning mot Napoli.

Klopp sa at han tok seg ekstra tid til å “analysere og trene” i et forsøk på å forbedre deres konsistens.

“Vi hadde 4 eller 5 dager nå med absolutt sannhet,” sa han.

“Ikke for å slå spillerne ned, bare for å være sikker på hvor vi er nå, dette er utgangspunktet for at vi skal sortere problemene sammen på banen. Det var ikke noe å peke på hverandre.

“Den [Napoli] var det verste spillet vi har spilt siden jeg har vært her.

“Du må forstå hvorfor det skjedde. Åtte av 11 var absolutt under nivået, resten ikke på toppnivået, bare en vanlig kamp.”

Liverpool har kun vunnet to kamper av syv denne sesongen.Kilde