Shadow

Liverpool skal flytte til Bellingham neste år


Sommerens overgangsvindu er stengt for de store ligaene i Europa. Men med et øye på januar, er det mye sladder som svirrer om hvem som flytter hvor. Transfer Talk gir deg alt det siste om rykter, kommer, går og, selvfølgelig, inngåtte avtaler!

TOP STORY: Liverpool planlegger 2023-trekk for Jude Bellingham

Liverpool planlegger å bytte til Borussia Dortmunds midtbanespiller Jude Bellingham i 2023, melder BILD.

De røde har blitt koblet til et marquee-signering på midtbanen i løpet av sommeren, men de bestemte seg for å utsette tilnærmingen etter å ha kjøpt Darwin Nunez fra Benfica for 85 millioner pund.

Etter en rekke kondisjonsproblemer på midtbanen, kjøpte Jurgen Klopps lag Juventus midtbanespiller Arthur på utlån på fristdagen, men det siste tyder på at de er opptatt av å være med i løpet tidlig for den 19 år gamle engelske landslagsspilleren.

– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

Bellingham har allerede vært en fremragende stjerne for BVB denne sesongen, og med kontrakten hans som ikke går ut med Bundesliga-klubben før i 2025, vil Edin Terzics side kunne sette en høy verdi.

Thiago Alcantara returnerte til Liverpools midtbane da han kom inn som innbytter i 4-1 Champions League-tapet borte mot Napoli onsdag, men kaptein Jordan Henderson forblir på sidelinjen i flere uker.

PAPIR SLADDER

– Newcastle United vil se etter å skaffe seg James Maddison i januar, melder Northern Echo. Den 25 år gamle offensive midtbanespilleren var høyt prioritert for Eddie Howe i sommer, og til tross for at to bud ble avvist på tjenestene hans av Leicester City, er det forventet at de kommer tilbake til forhandlingsbordet når vinterens overgangsvindu åpner.

James Rodriguez har blitt tilbudt til Galatasaray, ifølge Pipe Sierra. Al-Rayyan er rapportert å være åpen for å la ham forlate på lån med en permanent opsjon, men Istanbul-klubben er så langt motvillige til å gjøre et trekk på grunn av bekymringer over den 31 år gamle offensive midtbanespillerens form. Rodriguez begynte i den Qatar-baserte klubben fra Everton i september 2021.

– Kontrakt samtaler om en ny avtale for Nicola Zalewski er satt til å starte mens Roma prøver å avverge interesse fra klubber over hele Europa, skriver Calciomercato. Chelsea, Paris Saint-Germain og Tottenham Hotspur har alle vist interesse for den 20 år gamle midtbanespilleren, men Jose Mourinhos side er opptatt av å holde på ham. Det er rapportert at de er håpefulle om å gå med på vilkårene for en ny femårsavtale.

– Bodo Glimt frem Ola Solbakken har avslått to forespørsler fra Tyrkia om å signere med Roma, forstår Gazzetta dello Sport. Den 24 år gamle angriperen antas å være på vei til Serie A-siden, etter å ha allerede gått med på en fireårsavtale som vil aktiveres når kontrakten hans utløper i slutten av desember. Han har blitt toppet to ganger av Norges landslag.

– Det har vært nok av rykter rundt Bayern München og Harry Kane denne uken, men BILD mener at Bundesliga-mesterne vil gjøre et grep for Tottenham Hotspur-spissen. Julian Nagelsmanns side har vært på utkikk etter å finne en erstatter for Robert Lewandowski etter hans flytting til Barcelona, ​​og det ser ut som om den 29 år gamle Premier League-stjernen har blitt identifisert som et av de første navnene på Münchens shortlist.

Kilde