Shadow

LAFC holder seg på topp foran All-Star-pausen når Orlando, LA Galaxy faller


Mål, mål, mål. Det ble 76 mål på 20 Major League Soccer-kamper da vi går inn i All-Star-pausen (se MLS All-Stars vs. Liga MX All-Stars på onsdag, LIVE på ESPN), bra for forbløffende 3,8 mål per kamp.

I en forbløffende hendelsesforløp, når nesten hver eneste kamp har begge lag som slår inn mål, det være seg fra superstjerner eller forsvarere med langdistanseraketter, er det en helvetes uke å være fan. Bak alle disse målene er hvordan hver enkelt påvirker sluttspillet.

Tross alt er vi inne i de siste to månedene av sesongen, og med økninger fra Colorado Rapids og New England Revolution, blir sluttspillløpet større for hver uke. Så på toppen av forbauselsen som følger med en innbytterforsvarer som tilintetgjør en ball fra 30 yards for å vinne en kamp på stopptid (hei, Andrew Gutman), er det også kunnskapen om at det kan endre flere lags sesonger fullstendig.

Det er pinefullt og ærlig talt vakkert. Hvordan holder lagene seg etter alle disse målene? La oss dykke inn.


– MLS på ESPN+: Stream LIVE-spill, repriser (USA)
– Fotball på ESPN+: FC Daily | Futbol Americas
– Har du ikke ESPN? Få umiddelbar tilgang


Tidligere rangering: 1

Neste MLS-kamp: Lørdag mot Charlotte FC, 19:30 ET, ESPN+

Var høydepunktet av LAFCs seier i Salt Lake Gareth Bale å skru tilbake klokken med et forsvarsutskjærende løp, Christian Arango scoret to til, Giorgio Chiellinis morsomme håndball, eller at de gjorde det med Denis Bouanga som ventet i vingene? Black and Gold fortsetter å nynne.

Tidligere rangering: 3

Neste MLS-kamp: Lørdag på Inter Miami CF, 20.00 ET, ESPN+

Du kommer ikke til å klandre et lag for å tape i Columbus og NYCFC scoret to ganger mot mannskapet, men det hullet som Valentin Castellanos har etterlatt ser større ut hver dag.

Tidligere rangering: 2

Neste MLS-kamp: Lørdag mot Chicago Fire FC, 19:30 ET, ESPN+

Etter å ha blitt røkt av Cincinnati, har Unionen kun vunnet én av de syv siste i Ohio. Legg av “chilien”, gutter.

Tidligere rangering: 4

Neste MLS-kamp: Lørdag mot Sporting Kansas City, 21.00 ET, ESPN+

Noen vil kanskje se at Sebastian Driussi må score to mål til bare for å trekke San Jose, 3-3, på hjemmebane som grunn til bekymring, men andre ser kanskje å sette superstjernen din i posisjon til å være heltemodig som en gave til det beundrende publikum. Takk, Austin.

Tidligere rangering: 5

Neste MLS-kamp: Lørdag mot Orlando City SC, 18:00 ET, ESPN+

Red Bulls tapte en vill 5-4-konkurranse mot Rapids og gikk så elendig i en poengløs uavgjort mot DC. Ingen skuffer på en rekke måter som RBNY.

Tidligere rangering: 7

Neste MLS-kamp: Lørdag på Houston Dynamo FC, 21.00 ET, ESPN+

En hjemmekamp mot Miami kan glemmes når du vinner i Columbus bare noen dager tidligere. Montreal må rett og slett finne ut hvordan han skal holde hodet til James Pantemis på skuldrene.

Tidligere rangering: 6

Neste MLS-kamp: Lørdag vs. San Jose Earthquakes, 20.00 ET, ESPN+

FCD tok bare ett poeng fra turen til Seattle og Portland, men endelig å se noen andre sette sammen en god prestasjon, bare for å blåse den med en sen kapitulasjon? Det måtte være en drøm for Dallas å se Timbers sette ballen i eget nett 10 minutter på pause og gi dem uavgjort.

Tidligere rangering: 9

Neste MLS-kamp: Søndag på Seattle Sounders FC, 22:00 ET, ESPN+

For rettferdighets skyld teller ikke tap til LAFC. Gratulerer med fri uke, RSL.

Tidligere rangering: 8

Neste MLS-kamp: Søndag i Nashville SC, kl. 21.00 ET

Loons’ 4-3-tap mot Colorado var ikke pent, men det var deres første tap siden juni, Emanuel Reynoso spilte ikke og de returnerte til en uberørt 78 graders sommerdag i Minnesota. Ingen har lov til å stresse i tvillingbyene.

Tidligere rangering: 12

Neste MLS-kamp: Lørdag mot Atlanta United FC, 19:30 ET, ESPN+

Cincy tok på seg et av de beste lagene i MLS, forankret av et fantastisk forsvar hele tiden, og utslettet unionen absolutt, 3-1. Den kampen utgjør 17 % av målene Philly har gitt opp hele sesongen. Det var en passende måte å feire Brandon Vazquez som gjorde All-Star-laget.

Tidligere rangering: 14

Neste MLS-kamp: Lørdag på Colorado Rapids, 21.00 ET, ESPN+

Det gode: Bokstavelig talt alt Cucho Hernandez og Lucas Zelarayan gjør. Det dårlige: Kollapser sent i et tap mot Montreal og prøver å gjøre det igjen i en seier over NYCFC.

Tidligere rangering: 10

Neste MLS-kamp: Søndag mot Minnesota United FC, kl. 21.00 ET

Etter 1-1 uavgjort i Portland og 4-3 tap for Toronto, har Nashville allerede gitt opp flere mål enn de gjorde hele forrige sesong.

Tidligere rangering: 18

Neste MLS-kamp: Lørdag mot Columbus Crew, 21.00 ET, ESPN+

Etter å ha scoret ni mål i seire over Red Bulls og Minnesota, er Rapids bare tre poeng bak en sluttspillplass med to kamper igjen. Hvis de fortsetter å snitte 4,5 mål per kamp, ​​må du like sjansene deres.

Tidligere rangering: 11

Neste MLS-kamp: Søndag på Toronto FC, 19:30 ET, ESPN+

Å gjøre seire om til uavgjort, spesielt på hjemmebane, er en god måte å gå glipp av sluttspillet på. Selv om uavgjort i Nashville ikke er så ille, lurer det å slippe inn et selvmål i det 10. minutt av stoppetiden mot Dallas som øyeblikket som kan hjemsøke Timbers hele vinteren.

Tidligere rangering: 15

Neste MLS-kamp: Lørdag mot Real Salt Lake, 22:00 ET, ESPN+

Slå Dallas, tap mot Atlanta. Hvem ville ha gjettet at Seattle ville bli denne sesongens største skuldertreknings-emoji-team?

Tidligere rangering: 1. 3

Neste MLS-kamp: Lørdag på New York Red Bulls, 18.00 ET, ESPN+

For hvert tap, denne gangen 3-0 hjemme mot et New England-lag herjet av skader foran, blir det viktigere og viktigere at Orlando vinner US Open Cup.

Tidligere rangering: 20

Neste MLS-kamp: Lørdag mot Portland Timbers, 16:30 ET, ESPN+

Du vet hva som er enda bedre for en nøytral enn TFC som flyr høyt med Lorenzo Insigne og Federico Bernardeschi? Toronto har et forsvar som vil tvinge dem til å helle inn målene for å vinne, slik de gjorde i en 4-3-seier over Nashville.

Tidligere rangering: 17

Neste MLS-kamp: Lørdag mot New York City FC, 20.00 ET, ESPN+

Planleggerne sendte dem til San Jose midtuke og Montreal i helgen. De ba Miami om å tape, men de stakk av vinnerne på vestkysten og med uavgjort nordover. Ta den, fancy datamaskin som bestemmer timeplanen.

Tidligere rangering: 21

Neste MLS-kamp: Lørdag mot DC United, 19:30 ET, ESPN+

En dominerende seier i Orlando til tross for ingen Gustavo Bou og se hvem som sannsynligvis er favoritten til den siste sluttspillplassen i øst nå. Jeg vil si “åh, Revs er ganske jævla bra nå,” men Bruce Arena ville sannsynligvis ikke likt ord for å komme rundt så *hvisker* “åh oh, Revs er ganske jævla flinke nå.”

Tidligere rangering: 19

Neste MLS-kamp: Lørdag på LAFC, 19:30 ET, ESPN+

En seier over DC og tap for Chicago – hvilken retning går Charlotte? De neste to kampene deres er borte mot LAFC og NYCFC. Lykke til, kompiser.

Tidligere rangering: 23

Neste MLS-kamp: Lørdag på Philadelphia Union, 19:30 ET, ESPN+

Hvis Fire fikk 10 cent for hver krone Xherdan Shaqiri droppet, kan de kanskje kjøpe en sluttspillplass. Etter ytterligere to assist fra Shaqiri i en seier mot Charlotte, prøver de å gjøre nettopp det.

Tidligere rangering: 16

Neste MLS-kamp: Lørdag mot Vancouver Whitecaps, 22:00 ET, ESPN+

Når en 4-2-resultatlinje mot SKC, et av de dårligste lagene i ligaen, smigrer deg, er du fortsatt den samme klubben som gikk glipp av sluttspillet i fem av de siste seks sesongene, uansett hvor mange millioner du bruker.

Tidligere rangering: 22

Neste MLS-kamp: Lørdag på LA Galaxy, 22:00 ET, ESPN+

Ned et halvt lag på grunn av helse- og sikkerhetsprotokoller og etterslep i de avtagende minuttene, skulle Whitecaps falle ut av sluttspillet, men de kalte på den eldgamle fotballtaktikken med å fly albuer, lanserte lange baller, avbøyninger og en hjelpende hånd fra et dårlig Dynamo-lag til å stjele tre poeng. Sluttspillet fortsetter.

Tidligere rangering: 24

Neste MLS-kamp: Lørdag på FC Cincinnati, 19:30 ET, ESPN+

Andrew Gutman sa “hvorfor ikke meg?” Og til tross for mange bevis på det motsatte, hadde han rett og Five Stripes vant.

Tidligere rangering: 26

Neste MLS-kamp: Lørdag på FC Dallas, 21.00 ET, ESPN+

Blant de aller beste målene en spiller kan score er å gå “hjørne? Jeg trenger ikke å slå hjørnet. Jeg skal bare slå den evigkjære du vet hva ut av denne ballen.” Men gjør du det fra 35 meter? Det er perfeksjon. Paul Marie oppnådde perfeksjon i uavgjort mot Austin, og en slik perfeksjon kansellerer et råttent tap mot Miami midtuke.

Tidligere rangering: 28

Neste MLS-kamp: Lørdag mot LA Galaxy, 20:30 ET, ESPN+

Sporting var bedre enn Galaxy i angrep, midtbane, forsvar og VAR-båsen. Slik øker du målene dine for sesongen med 21 % på én kveld.

Tidligere rangering: 27

Neste MLS-kamp: Lørdag på New England Revolution, 19:30 ET, ESPN+

DC tapte mot Charlotte, men det som virkelig betyr noe i en tøff sesong er å skade Red Bulls. Oppdraget fullført, med uavgjort 0-0. Det var Uniteds første nullen på 13 kamper og sannsynligvis inspirert av det ryddige trimarbeidet på skjegget til Wayne Rooney.

Tidligere rangering: 26

Neste MLS-kamp: Lørdag mot CF Montreal, 21.00 ET, ESPN+

Når du kommer til å spille mot et Whitecaps-lag som hadde halvparten av laget sitt i helse- og sikkerhetsprotokoller og ta ledelsen inn i det 88. minutt, men fortsatt fullføre Sideshow Bob? Ughhhhh.Kilde