Shadow

Kurt Busch går glipp av de to siste løpene i NASCARs ordinære sesong


MOORESVILLE, NC — Kurt Busch vil gå glipp av de to siste løpene i NASCAR’s Cup ordinære sesong, annonserte føreren av Toyota nr. 45 for 23XI Racing torsdag på sosiale medier.

“Så mye som jeg ønsker å være tilbake i bilen, er tiden fortsatt ikke inne,” sa Busch på Twitter. “Denne avgjørelsen var ikke enkel, men den riktige.”

Den tidligere cupmesteren ble skadet i en krasj under den siste runden av kvalifiseringen på Pocono i slutten av juli og har gått glipp av fire løp med hjernerystelseslignende symptomer. Ty Gibbs har fylt opp for Busch og vil fortsette å gjøre det på Watkins Glen på søndag og i den ordinære sesongfinalen på Daytona uken etter.

Busch sa at han håpet å bli klarert til å konkurrere når sluttspillet begynner i september på Darlington.

“Jeg må løpe på 100%. Det skylder jeg alle på 23XI, alle våre partnere, mine medkonkurrenter og fansen,” sa Busch. “Det er målet mitt å være tilbake … for å starte sluttspillet.”

Busch er en av 15 førere med seier denne sesongen, og vant på Kansas Speedway i mai. NASCAR har gitt ham en medisinsk dispensasjon som vil tillate ham å kvalifisere seg til sluttspillet til tross for at han har gått glipp av så mange løp.Kilde