Kan Manchester City endelig vinne Champions League?

Manchester City har endret engelsk fotball i moderne tid. Engelske fotballag spilte ikke nødvendigvis dårlig før Pep Guardiola kom til Manchester City i 2016. Men etter å ha blitt overtatt av Pep, spiller Man City en annen type fotball enn de har gjort tidligere. De spiller fotball som ser ut til å være uovertruffen av noe annet lag. Manchester City har vært en dominerende kraft i engelsk fotball i mer enn syv år. I løpet av en femårsperiode vant de fire Premier League-titler og slo mange rekorder, inkludert å være ubeseiret i 21 kamper og scoret 100 poeng.

I den hjemlige ligaen er Man City en ustoppelig styrke ledet av hjernens manager Pep Guardiola. Han har en løsning for enhver motstander. Pep hadde mange suksesser før han kom til Manchester City, blant annet i Barcelona og Bayern München. Han vant også mesterligaen med Barcelona. Pep Guardiola er kjent som en perfeksjonist, fra angrepet og deres forsvar studerer han hver eneste detalj av motstanderne. Han vil at spillerne hans skal implementere planen sin på banen perfekt.

Når det kommer til mesterligaen, smuldrer Man City opp som murstein. Under en kamp starter de vanligvis med en positiv stemning ved å spille god fotball rundt motstanderen. De siste minuttene skjer det noe med dem. For eksempel, i kampen mot Real Madrid i mesterligaen, ledet de 4-0 i første omgang, men den scoringen ble raskt til 4-3 i andre omgang. Manchester Citys forsvar er rutinemessig dårlig i andre omgang. Etter kampen mot Real Madrid er til og med Man City-spillere enige om at de burde ha forsvart seg mer aggressivt.

Man City spilte fantastisk fotball under hjemmekampen mot Real Madrid. De tillot ikke et eneste skudd i målstolpen på 90 minutter. Mange fans trodde Man City ville gå til mesterligafinalen til Real Madrid scoret tre mål på fem minutter, og de slo ut Man City i en semifinalekamp. Ingen trodde dette kunne skje i en fotballkamp, ​​men det gjorde det.

Manchester City tapte semifinalen de siste minuttene fordi de ikke klarte presset, og forsvaret deres kollapset. Denne oppførselen åpnet muligheten for Real Madrid til å score et enkelt mål.

Det store spørsmålet alle stiller er, vil Man City noen gang vinne mesterligafotball? Nåværende mesterskapslag inkluderer Real Madrid, Barcelona, ​​Bayern München, Manchester United og Chelsea. Disse klubbene har spillere i verdensklasse i alle posisjoner.

Manchester City har alle nødvendige verktøy for å vinne mesterligaen. Alt de må gjøre er å fortsette å spille fotballstilen sin gjennom slutten av spillet, slutte å gjøre de samme typene feil gjentatte ganger, og Pep Guardiola må slutte å overtenke i løpet av kampen.

Noen ganger overtenker Pep for mye, og overtenkingen hans skader sikkert laget hans. Se bare på mesterligafinalen mot Chelsea. Fans og TV-kommentatorer trodde Man City ville vinne den finalen, men de tapte på grunn av gjentatte feil.

I år er Manchester City rangert som nummer én som vinner mesterligaen. De signerte nylig keepermaskinen Erling Haaland fra Dortmund for bare 50 millioner dollar. Dette tillegget til laget deres er viktig fordi de må slutte å la motstanderen score mål. Vil Man City vinne den første mesterligaen i deres historie? Bare tiden vil vise.